MECANIC INTRETINERE

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Descrierea jobului

Responsabilitati principale:
- Raspunde de buna fuctionare a tuturor echipamentelor mecanice aflate in incinta societatii sau la punctele de lucru din afara acesteia

Cerinte:
- Minimum 2 ani experienta in intretinere echipamente din industria alimentara;
- Studii medii tehnice/scoala profesionala;
- Seriozitate;
- Disponibilitate la program in schimburi.


Provocarea se adresează în special persoanelor interesate în dezvoltarea unei cariere de succes într-un mediu plăcut şi profesionist.
Se oferă un pachet motivaţional atractiv în acord cu performanţa de care veţi da dovadă.
Numai persoanele selectate vor fi contactate pentru susţinerea unui interviu.

Descrierea companiei

United Romanian Breweries este prima companie de bere din Europa de Est, care a dezvoltat un proiect green field. In clasamentul companiilor internationale producatoare de bere din Romania, URBB ocupa in prezent locul 4, iar portofoliul sau este format exclusiv din marci internationale: Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny, ultimele doua fiind importate. Fabrica Tuborg este singura unitate de productie a companiei si in acelasi timp una dintre cele mai moderne fabrici de bere atat din Romania, cat si din cadrul grupului Carlsberg Breweries A/S. Construita in 13 luni, a produs prima sarja de bere la sfarsitul anului 1997. Compania URBB are peste 750 angajati, iar in domeniile conexe genereaza peste 4,000 locuri de munca. Compania si-a propus sa patrunda pe o noua piata - cea a bauturilor racoritoare prin preluarea marcii Granini, produs 100% natural, marca de prestigiu a companiei nr. 1 pe piata din Europa.
Publicat 3 mai 2022 Reactualizat 24 mai 2022 Expiră 2 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.