Publicat 17 Iul 2019 | Expiră 17 Aug 2019

MECANIC AUTO - Porsche Bucuresti Vest 1

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii medii tehnice
- Cunostiinte bune de utilizare PC:
- Cunostiinte de diagnoza auto:
- Cunostiinte medii de limba engleza:
- Experienta cel putin 3 ani in domeniul auto:
- Experienta in efectuarea unor lucrari dificile de mecanica constituie un avantaj.
---
Va informam ca datele conținute in CV-ul dumneavoastra, cu care aplicati pentru aceasta pozitie, sunt prelucrate in conformitate cu Nota de Informare in scopuri de Recrutare (vezi: https://www.porscheinterauto.ro/job-uri/@@poi.application.pdf/e62479b708be47d3849fe3a7bd69e628), care ofera informatii complete despre: categoriile de date pe care le prelucram, destinatarii acestor date, durata stocarii, temeiul prelucrarii si drepturile dumneavoastra.

Descrierea jobului

- Realizarea lucrarilor de intretinere si reparatie din contractul de reparatie la standardele de calitate indicate si cerute de catre producator;
- Verificarea starii generale a automobilelor aflate in parcul auto masini noi;
- Realizarea si completarea formularelor obligatorii: protocol de diagnoza, fisa de revizie, fisa de garantie etc
- Protejarea autovehicului aflat in lucru cu huse si folii de protectie;
- Realizerea preluarii si receptiei autoturismelor noi la sosirea/plecarea din dealer;
- Completarea documentelor de transport aferente preluarii/predarii autoturismelor noi;
- Documentarea si transmiterea solicitarilor de dauna transport in Carlosweb;
- Colaboreaza cu asistentii de livrari din departamentele de vanzari masini noi si masini rulate;
- Realizarea indicatorilor de performanta convenitii (ore productive realizate, randament si incarcare).

Descrierea companiei

Porsche Inter Auto Romania infiintat la 01.08.2007 in urma separarii activitatii de retail de cea de import grupeaza cinci dealeri proprii: Porsche Bucuresti Nord, Porsche Bucuresti Pipera, Porsche Bucuresti Vest 1, Porsche Bucuresti Vest 2 si Porsche Timisoara.

Te invitam sa descoperi citeva motive pentru care Porsche Inter Auto ar putea fi pe primul loc pe lista ta de potentiali angajatori:

Porsche Inter Auto ofera oportunitati de cariera pentru toata lumea
Chiar daca esti proaspat absolvent de facultate, aflat la inceputul carierei, sau un profesionist cu experienta care cauta schimbarea, Porsche Inter Auto iti ofera oportunitatea angajarii si sansa de a dobandi noi abilitati si cunostinte.
Compania noastra se afla in acest moment in expansiune. La noi exista sanse de cariera pentru toata lumea.

Pachete de beneficii interesante
Porsche Inter Auto este un angajator atractiv tinand cont de intreg pachetul de beneficii oferite angajatilor sai: loc de munca sanatos si modern intr-unul dintre cele mai frumoase business centre din oras, salariu corect, pachet medical Premium, o masa calda pe zi intr-un frumos restaurant propriu, concediu garantat, acces la tehnologie moderna.

Sansa de a avansa
La noi, pozitiile deschise se anunta in primul rand in interior, astfel incat angajatii nostri au intotdeauna prima sansa de a ocupa o alta pozite, de a promova. Astfel, majoritatea managerilor nostri provin dintre angajati.

Acces la invatare/dezvoltare continua
Noi consideram ca oportunitatea de a invata este cheia spre satisfactia personala la serviciu. In consecinta, la noi exista o varietate de oportunitati de a invata: cursuri de comunicare, de prezentare, de negociere, de vanzare, de produs, de management - pe diferite niveluri, training on-the-job etc. Coaching si mentoring, feedback periodic de la superior, conferintele si workshop-urile sunt alte mijloace care contribuie la dezvoltarea angajatilor.

Echilibru intre viata profesionala si cea personala
Noi stim cat de important este pentru un individ sa aiba echilibru intre cele 2 planuri: cel profesional si cel personal. Si le respectam.

Expirat
MECANIC AUTO - Porsche Bucuresti Vest 1  -  PORSCHE INTER AUTO ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close