Publicat 09 Ian 2020 | Reactualizat 06 Feb 2020 | Expiră 09 Feb 2020

Mecanic auto full time in Marea Britanie

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

candidatul trebuie sa posede cunostinte generale de mecanica auto,sa aiba macar 2 ani de experienta lucrati in domeniul service auto,sa poata face constatari,sa poata da diagnostice si citi testere,sa fie comunicativ si dornic de a invata si dobandi noua experienta in acest domeniu. sunt necesare cunostinte medii de limba engleza in special vorbitcitit

Descrierea jobului

activitatea se desfasoara intr un service auto de ultima generatie,cu 5 rampe si camera de vopsit. se lucreaza intr un mediu curat cu un staff bine organizat si cu pauze prestabilite si program fix de lucru de 8 ore de luni pana vineri! se ofera contract full time pt 38.5 ore pe saptamana cu posibilitatea de a lucra ore suplimentare remunerate extra! contractul initial se semneaza pt salariul de 25000 lire pe an cu concedii,contributie pt pensie si sanatate platite de angajator!

Descrierea companiei

transport systems western ltd este un service de traditie infiintat in urma cu 40 de ani,in zona industriala a orasului yeovil,somerset,uk, si care s a tot dezvoltat si si a marit numarul de clienti de a lungul deceniilor! volumul de lucru a crescut simtitor in raport cu gradul de multumire al clientilor nostri de a lungul anilor!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Mecanic auto full time in Marea Britanie  -  transport systems western ltd

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close