Publicat 14 Iul 2021 | Reactualizat 28 Iul 2021 | Expiră 13 Aug 2021

Material planner

1 post

Candidatul ideal

University degree;
Good communication skills;
Good organizing and analytical skills;
Good knowledge of MS Office;
Good English knowledge (speaking and writing) / French knowledge is an advantage;

Descrierea jobului

Purchasing – ordering materials, contact with suppliers, following the transportation and materials delivery;
Materials Planning – analyze the availability of raw materials to support the production planning, ensuring the continuity of production process;
Reporting – analysis of data and generating specific logistics reports (raw materials input and consumption in production, capacity, materials availability, prioritizing the requests etc.).

Descrierea companiei

Incepand din anul 2002, compania noastra produce componente pentru marochinarie si incaltaminte. De-a lungul timpului, am imbinat traditia cu inovatia, arta artizanala cu tehnologia, am crescut si ne-am perfectionat in continuu, avand un singur scop: sa oferim clientilor nostri produse care sa ii surprinda si sa ii incante. Experienta acumulata in acesti ani, ne-a ajutat sa devenim in prezent centru de excelenta pentru componentele pe care le producem. Dezvoltam procesele de productie, iar pentru implementarea si asigurarea calitatii acestora, prezenta noastra in celelalte fabrici din lume este indispensabila. Te asteptam in echipa noastra!

Material planner  -  SC Somarest SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close