MATERIAL PLANNER- Departament Logistica, Tg Mures

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Alatura-te echipei noastre fiind deschis oportunitatii pe care ti-o oferim! Asteptam cu interes sa te cunoastem daca indeplinesti urmatoarele cerinte:

Studii Superioare Economice sau Tehnice
Limba engleza – nivel avansat; Limba Germana- reprezinta avantaj
Experienta: 1 an in domeniul logisticii sau automotive/productie reprezinta avantaj

Ne-am bucura sa aflam ca detii urmatoarele competente:
Abilitati de organizare si planificare
Deprinderi de comunicare
Atentie la detalii
Orientare spre rezultate
Cunostinte pachet Microsoft Office si SAP – reprezinta avantaj

Descrierea jobului

Responsabilitatile tale ar fi:
Asigura necesarul de materie prima de la furnizori astfel incat comenzile catre furnizori sunt generate pe baza cerintelor clientilor si a nivelului stocurilor, iar livrarile de la furnizori se efectueaza la timp
Monitorizeaza stocurile de materii prime in conformitate cu cerintele standard ale grupului cu privire la stocurile de siguranta, si asigura aceste stocuri, astfel incat aprovizioanarea liniei de productie sa se poate face optim si livrarile sa se poata efectua la timp.
Pastreaza contactul permanent cu Demand Planner-ul si informeaza situatiile de deviatii
Evalueaza stocurile de materii prime si subansamble si propune modificarile ale coeficientului de acoperire in conformitate cu volatilitatea comenzilor, timpul de reaprovizionare, fiabilitatea furnizorului si alte criterii definite.
Colaboreaza indeaproape cu membrii echipei de productie si furnizeaza in timp util informatii cu privire la date de livrari si/ sau disponibilitatea materiilor prime acolo unde este cazul
Realizeaza rapoarte cu privire la evolutia stocului si planul de reducere al acestuia acolo unde targetul agreat este depasit.

Noi iti oferim:
Transport gratuit, tichete de masă, bonus anual de performanță, bonuri cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, abonament de sanatate, posibilități de dezvoltare profesionala.

Descrierea companiei

HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM este o companie tanara si dinamica, parte a HIRSCHMANN AUTOMOTIVE GmbH. Activitatea de productie a inceput in Decembrie 2007, primele produse fiind cablaje pentru sistemele de asistenta la parcare
Cu timpul activitatea de productie s-a extins si s-a diversificat, in prezent producand peste 500 tipuri de produse pentru industria auto si nu numai.
Principalele produse realizate in HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM: cablaje pentru: senzori ABS, oglinda automata, cutia automata de viteza, senzori de presiune, deschidere automata, acceleratia electronica pentru automobile, motociclete si snowmobile, sistemele audio si video, instalatia de putere din automobile, cablaje si adaptoare pentru instalatia de putere din automobile hibrid, solutii de conectica in industria fotovoltaica.
Clientii nostri sunt principalii producatori de automobile si de subansamble din industria auto.
Angajatii nostri, calificati si dedicati se confrunta cu multe provocari noi, cu scopul de a atinge obiectivul nostru comun, acela de a obtine o pozitie de lider pe piata internationala.
Personalul nostru este orientat spre dezvolatrea profesionala si personala iar noi sprijinim aceste eforturi prin dezvoltarea unei platforme pentru invatare si imbunatatire continua.
Cresterea este posibila doar daca lucram impreuna!
Publicat 26 nov. 2021 Reactualizat 24 dec. 2021 Expiră 26 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.