Publicat 14 Mai 2019 | Reactualizat 11 Iun 2019 | Expiră 14 Iun 2019

Maseur /Asistent BFKT/ Kinetoterapeut

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dacă ești dedicat masajului, orientat către bunăstarea clientului, bun profesionist, ai studii în domeniul BFKT, kinetoterapie sau ai terminat un curs de masaj, înseamnă că citești anunțul care trebuie.
Ne dorim colegi in Bucuresti pe program de full time/ part time.
Pentru Iasi avem nevoie de un coleg/colega care sa lucreze part time.
Pentru Sibiu avem nevoie de un coleg/colega care sa lucreze part time.

Descrierea jobului

Ce vrem de la tine din punct de vedere profesional?

Ne dorim să răspunzi cu promtitudine și profesionalism la solicitările clienților și să oferi diverse informații cu privire la o conduită cât mai sănătoasă a acestora.
Sâ fi punctual ṣi să respecţi protocolul de masaj


Ce îți mai putem oferi pe langă un mediu de lucru plăcut, prietenos și un program flexibil?

Curs de On-Site Chair Massage cu certificare internă
Posibilități de dezvoltare și avansare în cadrul companiei
Participarea la proiecte interne (Incubatorul Max Relax) si externe (evenimente, conferințe, expoziții)
Salariu și Bonusuri de performanță
Telefon mobil și tabletă pentru a-ți desfășura activitatea în condiții optime
Petreceri organizate de companie
Acces la o platformă internă de beneficii care oferă discounturi și vouchere la servicii medicale, sportive, hobby, filme, cafenele, pub-uri, cursuri etc.

Descrierea companiei

Max Relax este primul si cel mai mare furnizor de servicii de On-Site Chair Massage din Romania. Scopul nostru este sa ne implicam activ in imbunatatirea starii de sanatate a angajatilor din companii, prin prevenirea si tratarea afectiunilor musculo-scheletice, provocate de pozitia statica de la birou.

Activam in 5 orase : Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi In prezent echipa noastra numara peste 80 de terapeuti in sediile din Bucuresti si din tara. Suntem o echipa tanara, performanta, proactiva si unita in continua dezvoltare si perfectionare. Viziune: Max Relax este liderul serviciului On-Site Chair Massage la nivel mondial, cu mii de clienti și milioane de oameni fericiti. Misiune: Max Relax ofera companiilor cea mai simpla si accesibila metoda de reducere a stresului si de prevenire a bolilor profesionale, fiind aliatul principal în cresterea productivitatii fiecarui angajat in parte. Valori: Profesionalism – azi mai buni ca ieri Buna dispozitie – un masaj, un zambet Devotament si orientare catre client – împreuna pentru o viata sanatoasa

Expirat
Maseur /Asistent BFKT/ Kinetoterapeut  -  Max-Relax SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close