Publicat 10 Iul 2019 | Reactualizat 07 Aug 2019 | Expiră 10 Aug 2019

MANIPULANT PRODUSE PETROLIERE DEPOZIT- Zadareni Arad

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru depozitul din Zadareni - Arad cautam candidati ce isi doresc sa lucreze in industria petroliera.

  • Persoana dimamica, capabila sa lucreze in ture;
  • Minim 10 clase;
  • Corectitudine si seriozitate

Descrierea jobului

Responsabilitati principale:

  • Efectueaza zilnic masuratorile rezervoarelor in care sunt depozitate produse petroliere, la inceput si la final de zi sau ori de cate ori situatia o impune;
  • Verifica in rampa auto, incarcarea fiecarui compartiment al autocisternelor, astfel incat lichidul sa fie la semnele stabilite prin documentul de calibrare;
  • Mentine sub observatie operatiunile de descarcare cazane CF; incarcare autocisterne;
  • Preleveaza probe de produs din rezervoare;
  • Verifica daca sunt realizate corect traseele de conducte pentru realizarea fiecarui tip de operatie indicat de catre gestionar ;
  • Preleveaza probe de produs din rezervoare;
  • Preleveaza probe din autocisterne in vederea stabilirii densitatii si temperaturii produsului, date necesare intocmirii documentelor de livrare.

Descrierea companiei

Suntem partenerul de incredere pentru fiecare industrie si tip de afacere.

Din 2001 oferim solutii personalizate partenerilor nostri: firme de transport, constructii, fermieri, agricultori sau orice alt tip de afacere. Am reusit asta pentru ca, pe langa statutul de client, pentru noi, fiecare companie care apeleaza la serviciile si solutiile noastre devine partener. Impreuna am gasit de fiecare data solutii adaptate fiecarui tip de afacere, pentru a optimiza resursele si pentru a controla consumul. Nu ne-am limitat nicio clipa la solutia cerere-oferta, ci am creat servicii integrate si moderne pentru solutii clare si sustenabile.

Portofoliul OSCAR include in principal furnizarea de motorina prin utilizarea unor canale de distributie variate: vanzare en-gross, statii de incinta OSCAR DIESELpoint si carduri de carburant OSCAR disponibile in reteaua de statii OSCAR: DIESELpoint Access si RO concept OSCAR. De-a lungul timpului am completat portofoliul cu benzina, bitum si lubrifianti.

Bazandu-ne pe o infrastructura logistica moderna si extinsa ce include o retea de depozitare proprie si o flota moderna de 57 autocisterne, OSCAR susține promisiunea de calitate facuta partenerilor sai. Experienta acumulata, cunoasterea profunda a cerintelor pietei, orientarea spre dezvoltarea de solutii personalizate si un flux controlat prin lantul logistic integrat, dau certitudinea ca produsul dorit este disponibil la calitatea ceruta, la locul si timpul promis.

Suntem astazi cea mai mare companie petroliera independenta distribuitoare de carburant din Romania.

www.oscars.ro

Expirat
MANIPULANT PRODUSE PETROLIERE DEPOZIT- Zadareni Arad  -  SC OSCAR DOWNSTREAM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close