Publicat 12 Oct 2018 | Reactualizat 11 Nov 2018 | Expiră 12 Nov 2018

Manager Vanzari Consumabile - Control Infectii Nosocomiale

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- MEDIC EPIDEMIOLOG, specialist in domeniul infectiilor nosocomiale;
- BIOLOG, specialist in domeniul infectiilor nosocomiale, microbiologie, epidemiologie;
- INGINER CHIMIST
- orientat spre studiu, bine informat privind normele nationale si europene privind controlul - prevenirea infectiilor intraspitalicesti;
- bun organizator, pentru a putea analiza si propune solutii privind controlul infectiilor in spitale, pentru a propune si actualiza "manualul de calitate" al proceselor/procedurilor din departamentele de sterilizare centrala si bloc operator;
- sa aiba abilitatea de a stabili cu usurinta relatii bune cu alti oameni, pentru a dezvolta actiuni de promovare si vanzare a consumabilelor folosite in sterilizarea centrala;
- bun pedagog, pentru a expune prezentari in spitale privind controlul infectiilor nosocomiale;
Aceste cursuri se vor tine constant, in cat mai multe spitale, cu asitente medicale si medici implicati in controlul infectiei.
- sa cunoasca bine limba engleza astfel incat sa poata stabili legaturi telefonice/e-mail cu partenerii externi, sa poata citi si intelege documentatia, materialele de specialitate redactate in limba engleza, caracteristicile si modul de utilizare al unor produse, sa poata participa la congrese si cursuri externe;
- sa poata efectua activitatea "de birou", administrativa, de evidenta, de redactare a unor "manuale de calitate", a unor seturi de reguli, particularizate spitalelor, clinicilor partenere;
- bune cunostinte de lucru cu PC-ul (Word, EXCEL, Outlook, Power Point);
​- va studia ci cunoaste foarte bine produsele "consumabile" folosite in statia centrala de sterilizare si blocul operator, consumabile pe care firma le are in distributie curenta (indicatori chimici si indicatori biologici, detergenti, dezinfectanti, materiale de impachetat, containere, sisteme de etichetare, evidenta si trasabilitate a instrumentarului, containerelor, proceselor);
​- folosind sistemul ERP si de evidenta - gestiune al firmei, analizeaza si dimensioneaza stocurile firmei pentru astfel de produse;
- sa-i placa sa lucreze cu oamenii, sa stabileasca si sa intretina relatii bune cu colegii, colaborand cu acestia in toate proiectele privind reabilitarea salilor de operatii si a sterilizarilor centrale;
- sa se implice in activitatea si managementul firmei prin observatii, propuneri.
- Intrucat proiectele noastre se deruleaza pe termen mediu si lung, va rugam sa nu aplicati decat daca, in principiu, sunteti de acord cu o colaborare pe termen cat mai lung (minim 8 - 10 ani). Acest aspect este important.

Descrierea jobului

Activam de multi ani in domeniul dotarii si reabilitarii BLOCULUI OPERATOR si al STERILIZARII CENTRALE, oferind solutii complete pentru aceste departamente, inclusiv instruire personal.
Postul de MANAGER VANZARI CONSUMABILE - CONTROLUL INFECTIILOR NOSOCOMIALE vizeaza tot suportul de specialitate in analiza, evaluarea, planificarea si dezvoltarea de proiectelor privind controlul infectiilor (HAI), inclusiv instruirea personalului intern si extern, studiul si operarea privind normele nationale si europene in acest domeniu al controlului infectiei in spitale.
Activitate practica, de "laborator" sau contact cu pacientul... aproape zero.
Vizite, evaluari in spitale, cursuri cu asistentele medicale si medicii responsabili cu controlul infectiei, consulting, know how, vizite la Ministerul Sanatatii, Directiile de Sanatate Publica.. din plin!
Cum si unde se va perfectiona, documenta?
Cursuri la partenerii nostri din UK, Suedia, Germania, in spitale de acolo (ex. Spitalul Universitar din Lund - Suedia) si in Academia Getinge (Suedia).
Suntem hotarati sa "reorganizam" controlul infectiei din spitalele romanesti, pe baza "bunei practici", a normelor europene si nationale.
Deasemenea, va studia ci cunoaste foarte bine produsele "consumabile" folosite in statia centrala de sterilizare si blocul operator, consumabile pe care firma le are in distributie curenta (indicatori chimici si indicatori biologici, detergenti, dezinfectanti, materiale de impachetat, containere, sisteme de etichetare, evidenta si trasabilitate a instrumentarului, containerelor, proceselor);
​Folosind sistemul ERP si de evidenta - gestiune al firmei, analizeaza, controleaza si dimensioneaza stocurile firmei pentru astfel de produse.

VENITURI FIXE la care se adauga VENITURI VARIABILE (COMISIOANE DIN VANZARI si PRIME DE PROIECTE):
- 3.000 RON NET = in perioada de proba de 3 luni;
- 3.500 RON NET = imediat dupa periada de proba;
- COMISION DIN VANZARI = se incaseaza in fiecare luna proportional cu vanzarile efectuate;
- PRIMA DE PROIECT (prima la finalizarea - incasarea proiectului in care este implicat);
Obiectivul este ca aceste prime de proiect si comisioane din vanzari, sa aduca venituri suplimentare cat mai consistente!

- masina serviciu in folosire exclusiva;
- telefon mobil;
- laptop;
​- concediu odihna 30 zile (22 - 23 lucratoare);
- program flexibil;

Descrierea companiei

Firma are o indelungata experienta in distributia de aparatura medicala si este specializata in domeniul controlului infectiei, a distributiei aparaturii medicale si accessoriilor necesare sterilizarii, spalarii, dezinfectiei, inclusiv documentarii acestor procese.
Sterisystems este distribuitorul autorizat al firmei GETINGE - Suedia, cel mai mare producator mondial de sterilizatoare.
Oferim solutii integrate, "la cheie", distribuind deasemenea echipamentele - produsele altor importante firme: HUPFER - Germania, MESALAB - USA, VP - Germania, AMB - Belgia, BANDELIN - Germania....
SERVICE-ul este asigurat de un department specializat, in care ingineri cu multi ani de experienta si cursuri in Suedia, asigura cu operativitate asistenta tehnica de excelenta calitate.
Firma are sediul central in Bucuresti si filiale in Cluj, Targu Mures, Iasi, Timisoara, Brasov, Braila.
STERISYSTEMS este membra a "RAFI Group", alaturi de firma RAFI INTERNATIONAL, firma specializata in distributia de instrumentar chirurgical si echipamente pentru blocul operator.
Rafi International este distribuitoare a firmelor germane MAQUET (cel mai mare producator mondial de mese de operatie, lampi de operatie), MEDICON si GEISTER (instrumentar)..
STERISYSTEMS si Rafi International sunt certificate ISO 13485:2012; ISO 9001:2008, ISO4001:2004, BS OHSAS 18001:2007;
Firma are ca obiectiv permanent mentinere unui mediu placut - performant-profesional de lucru.
Ne propunem sa fim cea mai importanta firma de distributie echipamente - solutii complete de sterilizare din Romania si avem toate conditiile de realizare a acestui obiectiv.
Detalii: rog vizitati www.rafi.ro

Expirat
Manager Vanzari Consumabile - Control Infectii Nosocomiale  -  RAFI GROUP - STERISYSTEMS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close