MANAGER RESTAURANT
BAYKAL EXPRESS S.R.L.
1 poziție
Anunț verificat
Anunț verificat
Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.
Candidatul Ideal
-Experiență anterioară în managementul restaurantelor sau într-o poziție similară în industria ospitalității.
-Abilități excelente de leadership, comunicare și gestionare a timpului.
-Capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic și de a lua decizii în timp real pentru a rezolva problemele care apar.
-Cunoștințe solide despre standardele de igienă alimentară și legislația relevantă.
-Abilități excelente de leadership, comunicare și gestionare a timpului.
-Capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic și de a lua decizii în timp real pentru a rezolva problemele care apar.
-Cunoștințe solide despre standardele de igienă alimentară și legislația relevantă.
Descrierea jobului
Responsabilități
-Coordonarea procesului de transmitere si preluare a comenzilor catre si de la furnizori
-Monitorizarea constantă a pieței pentru identificarea celor mai competitive oferte și prețuri pentru materiile prime
-Planificarea și organizarea programelor de lucru și a zilelor libere ale personalului
-Asistarea în procesul de selecție și recrutare a noilor angajați prin participarea la interviuri
-Asigurarea conformității cu regulile și procedurile financiare
-Organizarea și supravegherea respectării regulilor stricte de igienă și curățenie în toate zonele restaurantului, coordonare HACCP
-Verificarea calității preparatelor și a servirii pentru a asigura standarde înalte
-Coordonarea echipei pentru a asigura servicii rapide și de calitate
-Monitorizarea și gestionarea feedback-ului clienților pentru a îmbunătăți continuu experiența acestora
-Supravegherea și gestionarea inventarului lunar pentru a asigura o gestionare eficientă a stocurilor
-Implementarea strategiilor pentru a crește vânzările și a îmbunătăți performanța restaurantului
-Reprezentarea companiei în diverse inspecții și controale
-Gestionarea relației cu companiile de livrare a mâncării și cu contabilul companiei
-Primirea clienților și oferirea de asistență și îndrumare în alegerea mesei potrivite
-Relatii cu institutiile statului in privinta obtinerii diferitelor autorizatii/aprobarii/vize anuale, etc.
-Program de lucru: Luni-Sambata de la 09:00-19:00
-Beneficiile vor fi comunicate si negociate in cadrul interviului.
-Coordonarea procesului de transmitere si preluare a comenzilor catre si de la furnizori
-Monitorizarea constantă a pieței pentru identificarea celor mai competitive oferte și prețuri pentru materiile prime
-Planificarea și organizarea programelor de lucru și a zilelor libere ale personalului
-Asistarea în procesul de selecție și recrutare a noilor angajați prin participarea la interviuri
-Asigurarea conformității cu regulile și procedurile financiare
-Organizarea și supravegherea respectării regulilor stricte de igienă și curățenie în toate zonele restaurantului, coordonare HACCP
-Verificarea calității preparatelor și a servirii pentru a asigura standarde înalte
-Coordonarea echipei pentru a asigura servicii rapide și de calitate
-Monitorizarea și gestionarea feedback-ului clienților pentru a îmbunătăți continuu experiența acestora
-Supravegherea și gestionarea inventarului lunar pentru a asigura o gestionare eficientă a stocurilor
-Implementarea strategiilor pentru a crește vânzările și a îmbunătăți performanța restaurantului
-Reprezentarea companiei în diverse inspecții și controale
-Gestionarea relației cu companiile de livrare a mâncării și cu contabilul companiei
-Primirea clienților și oferirea de asistență și îndrumare în alegerea mesei potrivite
-Relatii cu institutiile statului in privinta obtinerii diferitelor autorizatii/aprobarii/vize anuale, etc.
-Program de lucru: Luni-Sambata de la 09:00-19:00
-Beneficiile vor fi comunicate si negociate in cadrul interviului.
Descrierea companiei
Restaurant cu specific Turcesc.
Publicat
17 Apr. 2024
Reactualizat
24 Apr. 2024
Expiră
17 Mai 2024
Joburi similare