Manager Restaurant - Mesopotamia Satu Mare - Shopping City

SC SET-CORPORATION SRL 2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Candidatul ideal pentru Mesopotamia este o persoană deschisă, amabilă, pozitivă care își dorește să învețe zi de zi. Să iubească interacțiunea cu oamenii și să creeze un loc plăcut pentru angajații din echipa sa. Să acorde respect clienților, partenerilor și furnizorilor cu care interacționează. Îți dorești să faci parte din echipa Mesopotamia din Shopping City - Satu Mare? Așteptăm CV-ul tău, aplică în formularul de mai jos.

Descrierea jobului

- Coordonarea echipei
- Capacitatea de a motiva echipa
- Organizarea punctului de lucru
- Atitudine pozitiva si conciliantă în relațiile cu clienții și colegii
- Coordonarea programelor de instruire/training ale personalului
- Organizarea programului de lucru a personalului
- Menținerea relației cu furnizorii
- Urmărirea calității preparatelor, cantitativ și calitativ
- Stabilirea necesarului de materii prime/ marfuri, necesare restaurantului
- Experiență în domeniu și studiile superioare reprezintă un avantaj

Ce oferim:
- Salariu atractiv
- Traininguri
- Instruire necesară
- Bonusuri în funcție de performanțe
- Doua mese pe zi
- Posibilitatea de a avansa
- Mediu de lucru într-o echipă tânără și dinamică.

Descoperă mai multe despre Mesopotamia pe www.mesopotamia.ro

Descrierea companiei

De ce sa lucrezi la Mesopotamia? Ai parte de un job stabil!

Mesopotamia este o firmă ce este într-o continuă dezvoltare și caută angajați ce doresc să se dezvolte profesional, oferindu-le un cadru de muncă atractiv. Salariu motivant si beneficii! Pe langa suma agreată la interviu, vei primi și două mese pe zi, plus bonusuri sau alte beneficii! Pregatire specializată!

Știai că la Mesopotamia nu ai neaparat nevoie de experiență anterioară? Fiecare nou angajat este pregătit pentru funcția pe care o va avea. Posibilitatea de a avansa rapid! Datorită faptului că ne extindem constant, avem mereu joburi noi pentru tine. In plus, beneficiezi de pregătire specială si posibilitatea de a avansa în cadrul companiei. Lanţul de restaurante are drept produs fanion kebabul de curcan şi viţel care atrage zilnic mii de clienţi în toată reţeaua, potrivit companiei.

Brandul Mesopotamia este recunoscut pentru mixul unic în România de carne de curcan și vițel folosit pentru prepararea produselor doner si kebab, dar și pentru pâinea și sosurile realizate în bucătăria proprie. Mesopotamia - singurul loc unde se mănâncă cel mai bun kebab cu o rețetă originală. Kebabul numarul 1 in Europa!

La Mesopotamia, pe langa kebab, se pot servi și alte preparate precum diverse sortimente de pizza sau diferite salate aromate pentru a satisface o varietate cat mai mare de gusturi. Împreuna bucurăm clienții cu mancare gustoasă la un preț accesibil si cu o servire rapidă. "Încearcă gustul curcanului rotisat" - "Gustul care nu se uită!" Investim doar în calitate și alimente sănătoase: oferim produse din carnea de curcan (nu conține colesterol), cu legume aprovizionate zilnic, cu pâine pe vatră produsă în bucătăria noastră. Toate ingredientele sunt achiziționate de la furnizori de top pentru a satisface și cei mai pretențioși clienți.

Noi, la Mesopotamia avem propriul sistem de distribuție și transport al produselor, astfel încât să oferim clienților noștri cele mai proaspete legume și preparate din carne. Hai cu noi în echipă și te vei convinge!

Aplică acum!

Publicat 20 Sept. 2022 Expiră 20 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.