Candidatul Ideal
Serios, cu bun simt, punctual, responsabil!!
• Experienta in functie de conducere de min. 2 ani.
• Experienta in domeniul HORECA de min. 3 ani, in special in activitati de tip cantina, servicii de alimentatie.
• Experienta in relationarea cu clientul
• Experienta in domeniul industriei alimentare (inclusiv HACCP).
• Competente in formarea si motivarea echipei.
Abilitati de comunicare, instruirea echipei si coeziunea echipei
• Spirit de echipa.
• Persoana dinamica, proactiva, cu atentie la detalii.
•Bun organizator.
etc.
• Experienta in functie de conducere de min. 2 ani.
• Experienta in domeniul HORECA de min. 3 ani, in special in activitati de tip cantina, servicii de alimentatie.
• Experienta in relationarea cu clientul
• Experienta in domeniul industriei alimentare (inclusiv HACCP).
• Competente in formarea si motivarea echipei.
Abilitati de comunicare, instruirea echipei si coeziunea echipei
• Spirit de echipa.
• Persoana dinamica, proactiva, cu atentie la detalii.
•Bun organizator.
etc.
Descrierea jobului
Căutăm un Manager de Restaurant/Cantina dedicat, organizat, cu abilitati de comunicare si leadership și cu pasiune pentru HoReCa!
Responsabilitati:
Planificarea si coordonarea activitatii din restaurant - cantina.
Gestionarea relatiei cu beneficiarul,monitorizarea feedback-ului consumatorilor si mentinerea unui contact strans cu acestia.
Supervizarea standardelor de prezentare, igiena si calitate.
Organizarea eficienta a activitatii operationale.
Urmarirea respectarii procedurilor interne.
Realizarea si respectarea bugetului.
Intocmirea rapoartelor interne.
Coordonarea eficienta a echipei printr-o buna relationare si comunicare cu acestia
Recrutează, selectează și integrează noii angajați.
Organizează traininguri pentru dezvoltarea abilităților personalului.
Realizează evaluări periodice ale performanței angajaților.
Creează programul de lucru și gestionează cererile de concediu.
Menține un climat de lucru pozitiv și motivant pentru echipă.
etc.
Beneficii:
Pachet salarial motivant, se detaliaza la interviu.
Tichete de masa.
Bonusuri de performanta
Alte beneficii si avantaje
Program de lucru luni - vineri, dar poate varia. Obs! locatia functioneaza non - stop
Posibilitatea de a face parte dintr-o companie stabila cu peste 15 ani experienta pe piata
Responsabilitati:
Planificarea si coordonarea activitatii din restaurant - cantina.
Gestionarea relatiei cu beneficiarul,monitorizarea feedback-ului consumatorilor si mentinerea unui contact strans cu acestia.
Supervizarea standardelor de prezentare, igiena si calitate.
Organizarea eficienta a activitatii operationale.
Urmarirea respectarii procedurilor interne.
Realizarea si respectarea bugetului.
Intocmirea rapoartelor interne.
Coordonarea eficienta a echipei printr-o buna relationare si comunicare cu acestia
Recrutează, selectează și integrează noii angajați.
Organizează traininguri pentru dezvoltarea abilităților personalului.
Realizează evaluări periodice ale performanței angajaților.
Creează programul de lucru și gestionează cererile de concediu.
Menține un climat de lucru pozitiv și motivant pentru echipă.
etc.
Beneficii:
Pachet salarial motivant, se detaliaza la interviu.
Tichete de masa.
Bonusuri de performanta
Alte beneficii si avantaje
Program de lucru luni - vineri, dar poate varia. Obs! locatia functioneaza non - stop
Posibilitatea de a face parte dintr-o companie stabila cu peste 15 ani experienta pe piata
CONFIDENTIAL
Companie verificată
Compania este înregistrată oficial pe website-urile autorităților și ministerelor naționale,
iar informațiile declarate de aceasta în momentul creării contului
corespund cu cele din sursele oficiale.
Joburi similare