ECCO

SC KRM FOOTWEAR ROMANIA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

ECCO este al doilea producator de incaltaminte casual din lume, cu vanzari pe toate continentele, in peste 90 de tari, fiind printre putinii producatori de pantofi veritabili ce au prosperat intr-un mediul care se afla in permanenta schimbare. Timp de aproape 60 de ani, misiunea ECCO a ramas aceeasi – sa ofere incaltaminte cu stil, casual si confortabila, de o calitate superioara. Materia de baza pentru pantofii ECCO este pielea, compania aflandu-se in primii 4 cei mai mari producatori de piele din lume. Tabacariile ECCO produc piele de cea mai buna calitate inca din anul 1986 in patru unitati de productie din Olanda, Indonezia, Tailanda si China.

 

Prin intermediul propriilor tabacarii de piele si a propriilor fabrici de productie, designerii ECCO realizeaza colectii inedite ce se vand in magazinele proprii sau ale partenerilor si care multumesc si cele mai exigente cerinte ale clientilor. Totul incepe in centrul de creatie ECCO, unde designerii companiei cauta surse de inspiratie in moda, arta, arhitectura si sunt atenti la ce se intampla in societate, lasandu-se influentati de designul scandinav, de natura inconjuratoare si de mostenirea ECCO.

 

Intregul proces de fabricatie, de la prelucrarea materiilor prime si pana la livrarea produselor catre clienti, este atent controlat, prin urmare, nici un pantof nu pleaca din departamentul de creatie fara a fi verificat cat este de moale, usor, confortabil sau potrivit, ECCO infruntand constant limite de confort, design si calitate inalta.

 

ECCO este un brand unic in industria pantofilor, un brand international veritabil cu peste 21 000 de angajati in 90 de tari, diversitate ce ii permite sa inteleaga mai profund tarile si culturile din care face parte. Echipa ECCO este o resursa extrem de importanta pentru companie si lor li se datoreaza succesul brandului. In continua dezvoltare, compania isi doreste alaturi persoane dinamice, deschise provocarilor si pregatiti sa creeze cea mai buna companie de pantofi din lume.
Daca iti doresti sa faci parte dintr-o companie cu renume international, te asteptam sa iti gasesyi locul de munca ideal alaturi de ECCO.

 

Consulta aici politica noastra privind recrutarea: https://www.ecco-shoes.ro/hr-politica-de-confidentialitate

Media
#MovesLikeYou
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.