MANAGER REGIONAL (SUD)

Barrier S.R.L. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Esti foarte bun. Stii asta. Dar ai nevoie de „locul potrivit” pentru a demonstra ca poti mai mult.
Iti plac provocarile si obiectivele indraznete. Si ai curajul sa le propui si sa le implementezi.

Poti deveni pentru BARRIER Romania, MANAGER REGIONAL (Sud), unul dintre pilonii extrem de importanti ai companiei si vei avea ca principale responsabilitati:
 1. Identificarea talentelor membrilor echipei de Reprezentanti Zonali de Vanzari,
 2. Stabilirea rezultatelor asteptate de la ei,
 3. Motivarea unei echipe profesioniste,
 4. Dezvoltarea profesionala a fiecarui membru al echipei, cu scopul reprezentarii la nivel de excelenta a companiei Barrier in relatia cu partenerii sai.
Ce asteptari avem de la TINE ?
 1. In primul rand sa fii in fiecare zi cea mai buna varianta a ta,
 2. Experienta in vanzari (B2B/B2C),
 3. Cunostintele in piata de constructii (preferabil, dar fara a se limita la domeniul tamplariei PVC),
 4. Obisnuinta in utilizarea instrumentelor de masurare a activitatilor/rezultatelor CRM (instrument de management al clientilor) – obligatoriu! – descarcarea activitatii „just in time” (atunci cand se produce sau imediat ce s-a produs) reprezentand incununarea cu succes a activitatii zilnice.
 5. Experienta de coordonare (ierarhica sau functionala) a unei echipe de minim 5 oameni va constitui avantaj care te va ajuta in acest sens.
 6. Gestionarea zonei coordonate ca si centru de profit

Descrierea jobului

Ce ar trebui sa FACI?
 1. Vei fi focusat permanent pe imbuntatirea experientei clientului!
 2. Te vei asigura ca echipa coordonata isi realizeaza planul de vanzari agreat cu Directorul de Vanzari
 3. Raspunzi de proiectele mari din regiunea arondata, alaturi de Reprezentantul Zonal dedicat, de la identificarea cererii si pana la negocierea de termene si conditii, analiza ofertelor impreuna cu Departamentul Tehnic, urmarire status de implementare a acestora.
 4. Vizitezi Arhitecti, Constructori si Agentii Imobiliare cu scopul prezentarii companiei si a produselor oferite, contribuind astfel la cresterea comunitatii BARRIER.
 5. Participi la intalniri cu TOP 3 – 5 clienti potentiali din fiecare zona la propunerea ASM in vederea incheierii de noi parteneriate.
 6. Vei reprezenta compania la cele mai importante evenimente din domeniu organizate la nivel regional, national sau international.
 7. Vei analiza indicatori ai pietei pe care o vei reprezenta, vei oferi informatii necesare in actualizarea ofertei si/sau a strategiei de marketing si vanzare.
 8. Vei continua sa vizitezi portofoliul de parteneri strategici sau vei tine legatura proactiv, insemnand ca tu ii contactezi cu o frecventa de tine stabilita; preiei solicitari de negociere de la conditii comerciale pana la politica de creditare .
 9. Vei identifica, propune si dezvolta instrumente de lucru menite sa imbunatateasca performanta echipei, impreuna cu diversi colaboratori din cadrul companiiei
 10. Vei participa activ in procesul de recrutare si selectie a candidatilor pentru completarea echipei, atunci cand este necesar si te vei asigura ca procesul de inductie a noilor colegi se realizeaza conform programului de pregatire stabilit
 11. Vei dezvolta si intretine un program de instruire, dezvoltare si testare a echipei coordonate, asigurandu-te permanent ca toate cunostintele tehnice sau informatiile noi sunt preluate si cunoscute de catre colegii nostri.
 12. Periodic vei realiza evaluarea performantei echipei coordonate si vei lua toate masurile necesare imbunatatirii rezultatelor atat individual cat si pe echipa
 13. Vei contribui si vei sustine dezvoltarea personala a fiecaruia dintre membrii echipei tale!

Pentru inceput, iti oferim:
 1. Venituri motivante corelate cu realizarile individuale, cuprinse intre 7.000 – 11.000 lei net, care se pot completa prin accesarea unor bonusuri trimestriale, in functie de gradul de realizare a unor indicatori specifici
 2. Asigurare medicala si de viata privata
 3. Alte beneficii, la alegere: tichete de masa, tichete de vacanta, pensie privata pilonul III, abonament la sala, prima de transport, ajutor pentru educatie copil,
 4. Program personalizat de training si integrare,
 5. Un mediu de lucru placut, modern si dinamic, orientat spre dezvoltarea oamenilor,
 6. Oportunitati de avansare in cariera,

Descrierea companiei

Bun venit la Barrier, locul în care creativitatea, exigența și calitatea se împletesc pentru realizarea celor mai bune produse din tâmplărie PVC și aluminiu. Povestea noastră a început în anul 1995, atunci când s-a înființat afacerea de familie Electric Plus. Dorința de a ne face remarcați pe piața din domeniu ne-a ambiționat să creăm brandul Barrier și să ne promitem că vom evolua constant.

După mai bine de 20 ani de activitate, suntem onorați că am contribuit la confortul a mii și mii de clienți. Drumul către succesul de azi al companiei Barrier a fost presărat cu nenumărate obstacole, însă fiecare provocare ne-a ajutat să devenim unul dintre cele mai puternice branduri din domeniul producătorilor de tâmplărie PVC.

Munca noastră nu se oprește doar la fabricarea ușilor și ferestrelor din PVC și aluminiu. Dintotdeauna ne-am dorit să oferim mai mult decât produse de calitate. Așa că ne-am pus la dispoziție resursele pentru a pune bazele Asociației Barrier, un proiect de amploare prin care susținem numeroase inițiative sociale.

Publicat 6 mai 2022 Expiră 5 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.