Publicat 25 Feb 2019 | Reactualizat 27 Mar 2019 | Expiră 28 Mar 2019

MANAGER PROIECTE INFRASTRUCTURA MEDICALA

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Activam de multi ani in domeniul dotarii si reabilitarii SALILOR DE OPERATIE, si al STERILIZARII, oferind solutii complete, "la cheie" in aceste domenii, inclusiv instruire personal.
Postul de MANAGER PROIECTE INFRASTRUCTURA MEDICALA vizeaza dezvoltarea de proiecte in spitale, si clinici.
CERINTE:
- inginer de instalatii in constructii (electrice, sanitare, apa, abur, aer comprimat, gaze, aer conditionat....), cu minima experienta in analiza, proiectare si executie proiecte mici - medii.
Sala de Operatie - Sterilizarea are o structura complexa iar in acestea se instaleaza echipamente medicale ce se conecteaza la apa, aer comprimat, scurgere, abur, electricitate, aer conditionat, etc.
Este necesara analiza tuturor factorilor de configurare, preinstalare, instalare a echipamentelor in aceste departamente.
- Cunostinte cel putin medii de utilizare a AUTOCAD 3D - 2D;
- Cunostinte bune de limba engleza (documentatia echipamentelor este in limba engleza, cursurile se fac in limba engleza);
- Gandire organizata, studios, riguros, cu atentie la detalii;
- IMPORTANT: intrucat performantele se obtin dupa perioade relativ lungi de studiu, rugam sa aplice doar persoanele interesate sa-si faca din acest post o ocupatie pe termen lung, de minim 10 ani.

Descrierea jobului

Colaboreaza strans cu departamentul sali operatie - bloc operator si se ocupa de elementele de analiza, proiectare, configurare, instalatii pentru reabilitarea blocului operator (instalatii electrice, gaze, fluide medicale, aer comprimat, apa, scurgere, aer conditionat, etc...).
Activitati de PROMOVARE si VANZARI in spitale si clinici.
Proiectele, solutiile tehnice se implementeaza dupa derularea unor licitatii de achizitie.
Deci sunt importante si calitatile de om de promovare, vanzari, implementari solutii catre clienti!
- Rog vizitati www.rafi.ro www.getinge.com, www.maquet.com
VENITUL este compus din doua parti, din salariul fix si din partea variabila suplimentara, comisioane vanzari si prime proiecte.
Partea variabila este componenta de baza in structura veniturilor.
Partea fixa = salariul fix lunar:
- 3.500 lei NET = imediat, la angajare;
- 3.800 lei - 4.000 lei NET (dupa 6 luni - 1 an), in functie de evolutia si perfectionarea profesionala;
Partea variabila = comisionul din vanzari si proiectele realizate.
Comisionul se incaseaza lunar si poate avea valori importante, in functie de performanta individuala, de proiectele realizate. Acesta poate adauga suplimentar, la venitul net lunar, sume de aprox. 1.000 - 2.000 - 5.000 lei lunar, net, sau chiar mai mult, in functie de proiectele realizate...
Deasemenea:
- asigurare de sanatate si accidente;
- masina serviciu (Skoda Octavia, ce poate fi folosita si in interes personal privat);
- telefon mobil;
- laptop;
- cursuri de instruire in Germania, Suedia.

Descrierea companiei

Firma are o indelungata experienta in distributia de aparatura medicala si este specializata in domeniul controlului infectiei, a distributiei aparaturii medicale si accessoriilor necesare sterilizarii, spalarii, dezinfectiei, inclusiv documentarii acestor procese.

Sterisystems este distribuitorul autorizat al firmei GETINGE - Suedia, cel mai mare producator mondial de sterilizatoare.
Oferim solutii integrate, "la cheie", distribuind deasemenea echipamentele - produsele altor importante firme: HUPFER - Germania, MESALAB - USA, VP - Germania, AMB - Belgia, BANDELIN - Germania....

SERVICE-ul este asigurat de un department specializat, in care ingineri cu multi ani de experienta si cursuri in Suedia, asigura cu operativitate asistenta tehnica de excelenta calitate.

Firma are sediul central in Bucuresti si filiale in Cluj, Targu Mures, Iasi, Timisoara, Brasov, Braila, Baia Mare.

STERISYSTEMS este membra a "RAFI Group", alaturi de firma RAFI INTERNATIONAL, firma specializata in distributia de instrumentar chirurgical si echipamente pentru blocul operator.

Rafi International este distribuitoare a firmelor germane MAQUET (cel mai mare producator mondial de mese de operatie, lampi de operatie), MEDICON si GEISTER (instrumentar)..

STERISYSTEMS si Rafi International sunt certificate ISO 13485:2012; ISO 9001:2008, ISO4001:2004, BS OHSAS 18001:2007;

Firma are ca obiectiv permanent mentinere unui mediu placut - performant-profesional de lucru.

Ne propunem sa fim cea mai importanta firma de distributie echipamente - solutii complete de sterilizare din Romania si avem toate conditiile de realizare a acestui obiectiv.

Detalii: rog vizitati www.rafi.ro

Expirat
MANAGER PROIECTE INFRASTRUCTURA MEDICALA  -  STERISYSTEMS SRL - RAFI GROUP

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close