Publicat 20 Sep 2019 | Reactualizat 05 Oct 2019 | Expiră 06 Oct 2019

Manager Proiect Constructii Intel - Irlanda

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ar fi de preferat sa fiti inginer calificat, dar nivelurile de experiență și de pregătire vor fi luate în considerare împreună cu calificările academice.
Experiență anterioară în conducerea unei echipe, este necesară atat cat si o abilitate eficientă de comunicare și organizare.
Experiență în dezvoltarea echipelor de lucru de minimum 5 ani în industria construcțiilor în proiecte brownfield / greenfield este dorita.
O bună înțelegere a metodelor de construcție și a relațiilor dintre echipe.
Cunostinte excelente pe calculator, experiență în utilizarea software-ului Microsoft Office și model Navisworks 3D.

Descrierea jobului

Liderul proiectului va face parte dintr-o echipă de planificare și coordonare a forței de lucru multidisciplinare și va fi responsabil pentru livrarea rezultatelor echipelor de lucru ale proiectului în conformitate cu cerințele aprobate pentru buget, program, calitate, siguranță, sănătate și mediu.
Ne asteptam să lucrați într-un mediu de echipă multidisciplinar, unde succesul general al proiectului este primordial. Asteptam o abordare corectă și, ca atare, căutăm candidați care se pot ridica la un inalt nivel de provocare și sunt interesați să facă parte dintr-o echipă inovatoare.
Veți conduce o echipă de bază a coordonatorilor de lucru pentru a produce rezultate în conformitate cu cerințele de programare a proiectului și veti gestiona orice modificări / revizii la aceste echipe. De asemenea, veți acționa ca antrenor / îndrumător pentru mai mulți membri juniori din echipa dvs.

Fiecare echipa de lucru va oferi soluții de construcție pentru o porțiune din proiect bine definita și va respecta codurile, specificațiile și procedurile relevante ale proiectului.

Responsabilitati:

• Conduceți pregătirea echipelor de lucru pentru instalare (IWP) pentru construcții multidisciplinare, în conformitate cu cerințele proiectului
• Conectare cu departamentul de gestionare și planificare a activitatilor pentru a conveni programul pentru indeplinirea sarcinilor din proiect
• Supervizati imaginea de ansamblu asupra stării activitatilor și furnizați actualizări ale stadiului de progres catre managerul de planificare
• Înțelegeți toate standardele, procedurile și specificațiile tehnice ale proiectului și va asigurați că echipele de lucru sunt conforme
• Interferati cu experții în materie, asigurându-va că dispuneti de toate materialele de construcție si informații EHS necesare pentru finalizarea lucrărilor
• Mentineti legătura cu expertii pentru a va asigura că metodologia de execuție este înțeleasă și aliniată la codurile de operare
• Oferiți instruire, mentorat și feedback regulat membrilor mai mici ai echipei

Descrierea companiei

Mercury Engineering Irlanda este un furnizor de servicii multinaționale de inginerie, cu venituri anuale de peste 500 de milioane EUR. Ne numărăm printre numele de top din lume în sectoarele farmaceutice, industriale, de sănătate, petrol și gaze și tehnologie, unde oferim cele mai înalte niveluri de expertiză și performanță în cele patru domenii de afaceri cheie ale sistemului mecanic, electric, de protecție împotriva incendiilor și tehnologii.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Manager Proiect Constructii Intel - Irlanda  -  Mercury Engineering

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close