Publicat 25 Mar 2021 | Reactualizat 08 Apr 2021 | Expiră 24 Apr 2021

MANAGER OFERTARE PRODUSE ELECTRICE

1 post

Candidatul ideal

Studii superioare tehnice (de preferinta profil electric);
Experienta relevanta in managementul unei entitati similare;
Capacitate tehnica si inovativa avansata;
O buna cunoastere a pietei relevante , a clientilor, a produselor si a concurentei, si in general o buna intelegere a mediului economic intern si extern si a tendintelor pietei;
Capacitate de creare si mentinere a unui mediu inovator si stimulativ;
Orientarea catre client si rezultat;
Capacitate de planificare, organizare, coordonare si monitorizare;
Dezvoltare personala continua, orientare catre performanta, tenacitate, determinare, motivare si implicare;
Capacitatea de a lua decizii si de a-si asuma responsabilitatea pentru deciziile luate;
Abilitati pentru lucru in echipa;
Abilitati pentru negociere, diplomatie,toleranta.

Descrierea jobului

Repartizeaza optim cererile de oferta catre resursele cele mai competente din subordine in vederea atingerii si mentinerii excelentei operationale prin realizarea celor mai competitive oferte in conformitate cu cerintele clientului ,optimizarea solutiilor tehnice utilizate, respectarea termenelor de finalizare;
Raspunde de utilizarea optima acapacitatilor de ofertare si de corelarea permanenta a costurilor/cheltuielilor cu volumul si natura activitatilor generatoare de venituri .
Gestioneaza resursele umane din subordine din punct de vedere al identificarii nevoilor de instruire ale personalului din subordine si asigurarii formarii continua a acestuia,al fundamentarii masurilor de motivare si sanctionare a personalului .
Dezvolta si intretine un climat care incurajeaza dezvoltarea lucrului in echipa , onestitatea si increderea .
Raspunde de calitatea raportarilor periodice catre superiori referitoare la performanta subprocesului coordonat si a rezultatelor obtinute.

Descrierea companiei

Electroalfa este unul dintre cei mai mari jucatori din industria echipamentelor electrice și a confecțiilor metalice din România, antreprenor general și integrator de solutii în domeniul energetic.

Cu o experiență de 30 de ani, Electroalfa este un brand românesc puternic, recunoscut pe piața națională și apreciat pe piețele de peste hotare.

Dezvoltarea oamenilor și îmbunătățirea continuă a proceselor și a calitățiii produselor, sunt piloni esențiali ai Sistemului de Management Electroalfa. Acest sistem este bazat pe principii Kaizen si este implementat la nivelul întregului grup de firme.

Clientii Electroalfa din România activează pe piața de energie, industrie, infrastructură, clădiri rezidențiale și terțiare. Clienții noștri internaționali activează în diverse industrii: echipamente electrice, industria constructoare de automobile, șantiere navale, energie verde, industria mobilei, paramedical, amenajări interioare.

Grupul Electroalfa

• O echipă dedicată cu peste 500 de angajați
• 4 fabrici de producție în Botoșani (echipamente electrice, confecții metalice, posturi de transformare compacte, sheeltere metalice)
• Centru de Cercetare-Dezvoltare
• Sistem de management bazat pe principii Kaizen
• Reprezentanţe de vânzări în toate regiunile ţării
• Birouri de proiectare în România (Botoșani, Iași, București, Alexandria) și Republica Moldova (Chișinău)
• Prezență la nivel național și internațional (Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia)

MANAGER OFERTARE PRODUSE ELECTRICE  -  Electroalfa

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close