de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 05 Sep 2008 | Reactualizat 03 Oct 2008 | Expiră 06 Oct 2008

MANAGER MAGAZIN

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana adaptabila, cu experienta in domeniu, capabila sa comunice cu persoane diferite, uneori cu persoane dificile. Trebuie sa aiba abilitatea de a-si aplica permanent cunostintele profesionale, sa dea dovada de maturitate si diplomatie, si sa-si asume responsabilitatile in legatura cu activiatea desfasurata in magazin.

Descrierea jobului

Administrarea cu maxim de responsabilitate si eficienta a activitatii magazinului. Coordonarea activitatii personalului din subordine in vederea maximizarii cifrei de profit obtinute si indeplinirea obicetivelor cantitative si calitative stabilite.
Beneficii: salariu de baza+ bonus din vinzarile lunare.

Descrierea companiei

Miniblu este cel mai mare retailer de produse pentru bebelusi si copii mici de pe piata din Romania.
Miniblu este primul lant de magazine dedicat exclusiv produselor pentru copii, creat cu scopul de a fi prezent cu magazinele proprii pe intreg teritoriul Romaniei si de a deveni lider pe piata de profil din Romania.

Obiectivele noaste:
- mentinerea pozitiei de lider pe piata de vanzari cu amanuntul a produselor pentru copii
- dezvoltarea in continuare a retelei de magazine (atat ca numar de magazine cat si ca acoperire geografica)
- imbunatatirea continua a structurii si a formatului magazinelor noastre, avand ca scop oferirea celor mai bune solutii clientilor nostri, dintre care multi sunt tineri parinti, fara prea multa experienta in ceea ce inseamna cunoasterea nevoilor unui copil mic.

Domenii de activitate:
- vanzarile cu amanuntul in cadrul propriei retele de magazine
- distributia de produse pentru copii catre alte magazine de profil si catre hypermarket-uri

Expirat
MANAGER MAGAZIN  -  S.C. MINIBLU SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close