Publicat 15 Ian 2018 | Reactualizat 14 Feb 2018 | Expiră 15 Feb 2018

Manager Financiar

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Obligatoriu studii de profil economic, experienta IFRS. Expertiza minim 5 ani in domeniul Financiar, 1-2 ani intr-o pozitie de management. Experienta in controlling.
Experienta de lucru in strainanatate in domeniu constituie un avantaj.

Este capabil/a si prefera sa isi realizeze singur/a strategia si agenda si sa managerieze proiecte de conceptie proprie pentru indeplinirea obiectivelor.
Experienta in lucrul cu si in dezvoltare/implementare de sisteme informatice gen ERP. Cunoaste, a lucrat si intelege functionarea a diverselor sisteme informatice financiar-contabile.
Intelege procesele interne, interactiunile din fluxul de lucru al activitatilor financiare dintr-o companie.
Are gandire logica si coerenta, un rationament bazat pe fapte, cauta si identifica argumentele care "fac sens" si este capabil sa le comunice clar si sa se faca inteles.
Vorbitor de limba engleza minim nivel mediu.

Descrierea jobului

Ia parte la stabilirea obiectivelor de business si crearea strategiei pentru atingerea lor. Isi ofera expertiza si experienta pentru identificarea punctelor cheie si a celor sensibile, inclusiv implicatiile si riscurile strategiei decise. "Deseneaza" planuri si strategii pentru expansiunea companiei impreuna cu planuri de backup pentru riscurile financiare majore, inclusiv previzionarea necesarului de finantare pe termen mediu-lung si sursele acesteia.
Propune managementului si apoi implementeaza strategia financiara si fiscala a companiei: modalitati de achizitii, imprumuturi, credite, linii de credit, leasinguri, amortizari, inregistrari contabile, cicluri de viata si schimb ale activelor, managementul cash-ului disponibil etc.
Analizeaza datele si performantele financiare ale companiei si identifica oportunitati si riscuri. Realizeaza rapoarte cu concluzii si propuneri pentru a oglindi cat mai acurat managementului sanatatea financiara a companie, oportunitatile de extindere si riscurile.
Asigura integritatea inregistrarii datelor financiare, a incasarilor, a cheltuielilor, a banilor si a activelor/bunurilor companiei. Se asigura ca raportarile fiscale si inregistrarile contabile respecta legislatia si sunt corecte.
Supervizeaza activitatea colaboratorilor externi pe partea financiara: contabilitate, audit, controlling, implementare sisteme informatice financiar-contabile etc.
Organizeaza, reorganizeaza si coordoneaza procesele, procedurile si personalul din Departamentul Financiar. Creaza si implementeaza chei de control.

Descrierea companiei

Klass Wagen este activa de mai bine de un deceniu in domeniul inchirierilor de autoturisme, devenind lider national de piata pe segmentul calatoriilor de tip concediu. Flota noastra de peste 2000 de autoturisme este prezenta in principalele orase cu aeroport din Romania si venim in intampinarea clientilor nostri prin agentii proprii.

Echipa Klass Wagen este formata din peste 100 de colegi focusati sa ofere o experienta de neuitat clientilor, iar marturie stau review-urile pozitive oferite de catre clientii nostri pe retelele de socializare.

Activitatea companiei a crescut constant si suntem in cautare de noi colegi. Daca iti doresti un colectiv de munca prietenos, fara birocratie, cu sefi OK, ce rasplatesc dedicatia si le pasa de bunastarea angajatilor, ajutand oricand se poate pe plan personal si profesional, te invitam sa aplici la joburile noastre.

Expirat
Manager Financiar  -  Klass Wagen

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close