Publicat 02 Sep 2008 | Expiră 03 Oct 2008

manager facility management & services

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare;
Experienta intr-o pozitie similara (min. 3 ani) sau in servicii de Facility Management, Transport, Arhiva si/sau Registratura constituie un avantaj;
Foarte bune abilitati de management (pana la 60 subordonati);
Foarte buna cunoastere a limbii engleze;
Cunostinte foarte bune de operare PC (Microsoft Office – nivel avansat; SAP-constituie avantaj);
Disponibilitate pentru deplasari si program prelungit;
Permis conducere cat.B;

Descrierea jobului

Definirea si implementarea strategiilor specifice departamentelor Facility Management (active non-energetice), Transporturi, Arhiva & Registratura; Planificarea, Organizarea si Monitorizarea activitatilor acestor departamente; Intocmirea si urmarirea bugetelor respective;
Intocmirea si/sau optimizarea si implementarea proceselor si procedurilor specific;
Monitorizarea contractelor SLA din cadrul grupului CEZ;
Evaluarea si dezvoltarea subordonatilor
Pachet salarial motivant;
Posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes intr-o companie multinationala.
Mediu de lucru stimulativ.

Descrierea companiei

Grupul CEZ este unul dintre cei mai puternici producatori, furnizori si distribuitori de energie din Europa, atat din punct de vedere al capacitatilor operationale, cat si din punct de vedere al numarului de clienti deserviti. Grupul CEZ este un jucator cheie pe piata de energie electrica a Europei Centrale si este al doilea mare exportator de energie din Europa. Grupul CEZ acopera domenii industriale variate, pornind de la extractia de materii prime, generarea de energie, distributia de energie si pana la comercializarea energiei electrice si termice, precum si a produselor auxiliare. In urma achizitiei a trei companii de distributie din Bulgaria, una din Romania (Electrica Oltenia), a doua centrale din Polonia si una din Bulgaria, CEZ Group a devenit un concern multinational format din peste 90 de companii din Republica Ceha si din alte tari.
CEZ Servicii furnizeaza servicii de finante, controlling, contabilitate,IT,HR tuturor companiilor din Grup CEZ si servicii clienti catre CEZ Distributie si CEZ Vanzare.

Expirat
manager facility management & services  -  CEZ SERVICII SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close