Manager Dezvoltare

BURGER VAN - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Grupul Burger Van detine trei ramuri: divizia de truck-uri care participa la festivaluri -trei truck-uri- , divizia de brick & mortar- trei locatii fixe- si divizia de Cloud Kitchen - trei locatii exclusiv de delivery-. Dorim extinderea in afara Bucurestiului prin francizare si dezvoltarea unui spatiu de productie.

Candidatul ideal este o persoana cu bune abilitati de comunicare, care detine cunostinte solide de analiza financiara si marketing, capabila de a se adapta situatiilor noi.

Este responsabil de supravegherea tuturor locatiilor brandului prin gestionarea vanzarilor si a operatiunilor, controlul cheltuielilor si bugetelor de salarii, gestionarea relatiilor dintre angajati, traininguri, implicare in campanii marketing, contabilitate, control calitate, stoc, reducere costuri si prevenire pierderi.
  • Disponibilitatea de a lucra si de la birou si din teren
  • Abilitati de analiza financiara, marketing si raportare
  • Afinitate pentru constructii, proiectare si utilaje bucatarie
  • Intelegere fluxuri operationale
  • Analize de profitabilitate
  • Abilitati bune in Excel, Outlook, Powerpoint/Canva
  • Experienta minimum 5 ani pe un post similar, preferabil in Horeca/QSR
  • Abilitate a lua decizii si de a si le asuma
  • Cunostinte solide de legislatie in domeniul comercial, Horeca
  • Mentalitate bazata pe cifre si rezultate
  • Curiozitate si afinitate pentru Horeca
  • Inclinatie naturala catre actiune, orientare pe obiective si deadline-uri

Constituie avantaj:
  • Cunostinte de baza in Photoshop, Illustrator
  • Cunostinte de marketing, experienta Business Suite, HootSuite etc.
  • Studii superioare, preferabil finante/management
  • Permis categoria B
  • Limba engleza mediu real, minim B2

Descrierea jobului

  • Abordare multi departamentala: supravegheaza managerii de locatii, se coordoneaza cu departamentele de HR si Marketing, colaboreaza si supravegheaza gestionarul de depozit, soferul si Managerul de Productie
  • Coordoneaza deschiderea de noi puncte de lucru, asigurand inetern sau extern toate resursele necesare (logistica/utilaje conform proiect, personal, produse, autorizatii etc.)
  • Coordoneaza trainingul angajatilor noi, imprimandu-le o atitudine care pune clientul pe primul loc, stabileste “tone of voice” pentru casieri in linie cu brandul
  • Dezvolta si imbunatateste toate procedurile pentru optimizarea si standardizarea locatiilor din subordine
  • Supravegheaza bunul mers al locatiilor din subordine pentru a se conforma cu procedurile interne
  • Supravegheaza performantele locatiilor, comparand vanzarile cu obiectivele setate si vanzarile precedente
  • Indeplineste audit operational in care verifica respectarea SOP si a rigorilor brandului
  • Evalueaza performantele managerilor de locatii, luand deciziile corespunzatoare
  • Verifica in mod constant stocurile, par level-urile si optimizeaza stocurile de marfa cu gestionarul de depozit si managerii de locatie
  • Utilizeaza ERP-ul si sistemul intern de comenzi
  • Este implicat direct in marketingul brandului, se coordoneaza cu departamentul extern de marketing pentru a stabilii campanii de promovare
  • Pregateste rapoarte de performanate in coordonare cu departamnetul extern de marketing
  • Se coordoneaza cu departamentul extern de marketing si cu agregatorii de comenzi (Glovo, Bolt Food, Tazz) pentru a stabili campanii, activari etc.
  • Verifica in mod constant performantele brandului pe aplicatiile de comenzi, asigurand orarul si stocurile corespunzatoare
  • Se coordoneaza cu departamentul de HR pentru a optimiza costul personalului si a operatiunilor
  • Ofera suport departamentului de HR in relatie cu angajatii( dosare angajati, concedii, SSM, PSI, MM etc.)
  • Stabileste singur bugetele de salarizare, marketing, development, in conformitate cu bugetul anual sau trimestrial al firmei
  • Stabileste obiective operationale si se asigura ca cei din subordine le indeplinesc

Descrierea companiei

Grupul Burger Van opereaza trei concepte - food trucks la festivaluri, brick & mortar - locatii fixe in oras, si Cloud Kitchen - bucatarii exclusiv de delivery. Intentionam sa marim portofoliul brandului si in afara Bucurestiului.

Publicat 22 mai 2022 Expiră 21 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.