Manager Clinica - Craiova

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ne căutăm coleg nou la tine în oraș!

Fă primul pas și vino să ne cunoști, să vezi cum sunt oamenii din companie și să descoperi ce poți construi, chiar acolo, în orașul tău, ca și Manager de clinică, cu o echipă nouă de specialiști, protocoale medicale avansate și tehnologie de ultimă oră!

Te căutăm pe tine, Managerul Clinicii Dr. Leahu din Craiova!

Noi, la Clinicile Dr. Leahu, suntem promotorii stomatologiei moderne în România. Căutăm să redefinim standardul de grijă față de pacienți și să facem stomatologia modernă accesibilă tuturor pacienților. Viziunea fondatorului, dr. Ionuț Leahu, este că un stomatolog bun îți furnizează cel mai bun sfat pentru sănătatea ta și îți rezolvă problemele în cel mai scurt timp și în cât mai puține vizite.

Stomatologia din România s-a schimbat foarte mult în ultimii 10 ani și acum tu poți contribui la dezvoltarea acestei abordări moderne, de ultimă oră, în care medici specializați știu să facă lucrurile extraordinar de bine. Și ei vor fi colegii tăi!

Îți amintești cât de entuziasmat erai când ai început jobul actual? Dacă vrei să simți din nou aceleași emoții de început bun, echipă nouă și activă și pornit la drum împreună, într-o companie în dezvoltare...aplică acum!

Ne dorim ca tu să fii viitorul nostru coleg și îți așteptăm candidatura dacă vrei să duci la un alt nivel experiența ta managerială, vizând patru dimensiuni de performanță:
Financiară
Experiența pacientului
Operațională
Experiența angajatului

Descrierea jobului

Sună simplu, nu-i așa? Despre responsabilități specifice și alte detalii privind rolul managerului de clinică vei primi informații în întâlnirea noastră!

Ce vei câștiga tu din experiența în Clinicile Dr. Leahu?
Oportunitatea de a-ți construi o carieră în cadrul unei companii dinamice, aflată în plină dezvoltare, în țară sau în extern (acum suntem prezenți și în Londra)
O schimbare a industriei, pentru că noi căutăm colegi cu experiență managerială în banking, HoReCa, farma, healthcare și în alte domenii
Un mediu de lucru sănătos J, profesionist, cu echipamente și tehnologie unice în țară
Dezvoltarea competențelor manageriale, prin implicarea în recrutarea și selecția oamenilor, integrarea și antrenarea acestora
Cu ce resurse te așteptăm la interviu?
Asumarea responsabilității pentru acțiuni, oameni și proiecte
Inițiativă, autonomie și capacitatea de a îți seta propria direcție de acțiune
Motivarea, antrenarea și încurajarea oamenilor din echipă
Orientare către pacient – anticiparea nevoilor acestora
Capacitatea de a lua decizii bazate pe informații și argumente
Înțelegerea diferențelor dintre oameni, la nivel de emoții și reacții
Comunicare deschisă, clară și transparentă
Practic jobul acesta presupune să fii tu, împreună cu echipa și compania, parteneri de încredere și creatori de soluții pentru pacienți!

Am fi putut spune doar...”atașează mai jos Cv-ul”, dar am ales să aducem un pic mai aproape de tine povestea Clinicilor Dr. Leahu.

E momentul acum, să atașezi mai jos CV-ul tău!

HR Dr. Leahu Team

Descrierea companiei

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu

prezență în zece orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu și Galați) și o clinică la Londra; are 121 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, extinse pe o suprafață totală de peste 6000 metri pătrați și o echipă de peste 470 de angajați, dintre care 140 medici și cinci specialiști în anestezie generală. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală. Rețeaua dispune și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este prima entitate din industria healthcare cu obligațiuni corporative

tranzacționate pe sistemul multilateral al Bursei de Valori București.

www.cliniciledrleahu.ro

Publicat 8 nov. 2021 Reactualizat 6 dec. 2021 Expiră 8 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.