Manager After-Sales - Constanta

TIRIAC AUTO SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

 • Studii superioare finalizate, preferabil de profil tehnic;
 • Experienta relevanta in managementul departamentului after-sales in industria auto si in realizatarea/urmarirea bugetelor;
 • Experienta profesionala in coordonarea de echipe si in gestionarea relatiilor cu clienti si furnizori;
 • Permis auto, cunostinte de operare PC si de limba engleza;
 • Excelente abilitati de comunicare si de leadership, gandire analitica, capacitate de analiza, orientare catre solutii.

Descrierea jobului

 • Coordoneaza intreaga activitate de after-sales din locatie, in vederea indeplinirii obiectivelor departamentului;
 • Organizeaza activitatea departamentului: aloca resurse, evalueaza si dezvolta echipa, implementeaza diverse actiuni/proiecte;
 • Monitorizeaza performantele echipei din subordine si ofera suport in atingerea indicatorilor de performanta;
 • Propune volumele de vanzari ale departamentului (ore service si piese de schimb) si isi asuma atingerea lor;
 • Realizeaza diverse analize si propune solutii pentru imbunatatirea activitatii;
 • Asigura management relatiilor cu diversi clienti si furnizori, in scopul maximizarii parteneriatelor cu acestia;
 • Gestioneaza pe plan local relatia cu importatorii marcilor reprezentate si se asigura ca politicile companiei si ale importatorilor sunt implementate si respectate.

Descrierea companiei

Tiriac Auto face parte din Tiriac Group, recunoscut pentru afacerile derulate in domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distributie si service auto, servicii de productie si intretinere ascensoare, servicii de paza si protectie etc.

Tiriac Auto detine cel mai vast portofoliu de marci auto de pe piata autohtona, reprezentand sase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piata: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford si Hyundai.

Reteaua de distributie si service auto Tiriac Auto asigura accesibilitate si servicii de calitate in judetele in care activeaza. In fiecare dintre reprezentantele Tiriac Auto showroom si service, avem consilieri pasionati de domeniul auto, profesionisti si implicati, gata sa ofere solutii adaptate nevoilor fiecaruia dintre clientii nostri. Totodata, locatiile service Tiriac Auto sunt autorizate si pregatite sa efectueze reparatii unui portofoliu extins de marci auto.

In cazul în care pozitiile dechise in acest moment in cadrul companiei noastre nu corespund intereselor dvs. de cariera, dar va doriti sa faceti parte din echipa Tiriac Auto, va invitam sa transmiteti CV-ul dvs. catre departamentul de Resurse Umane Puteti aplica direct transmitand un mesaj pe adresa resurse.umane@tiriacauto.ro sau utilizand pagina de cariere de pe site-ul nostru).

Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre si va dorim mult succes in cariera!

Publicat 12 mai 2022 Reactualizat 26 mai 2022 Expiră 11 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.