Publicat 23 Iul 2019 | Reactualizat 20 Aug 2019 | Expiră 23 Aug 2019

MALL AFI COTROCENI - magazin LA FEMME-Consilier vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana agreabila cu un bun simt la comunicarii, prezenta de spirit, munca in echipa, curata si fara limita de varsta, ar un minim necesar pentru un consilier de vanzari! Echipa La Femme este formata din persoane care isi doresc un post de munca stabil si placut, persoane care se pot mandri cu cel putin 10 ani de munca in cadrul firmei noastre!
La Femme este un brand romanesc de haine de dama cu 10 magazine fizice,6 in Bucuresti,2 in Constanta, 2 in Pitesti si un magazin online www.lafemme.ro

Descrierea jobului

Consilier vanzari pentru magazinul La Femme din MALL AFI COTROCENI.
O experienta in vanzari ar fi ideala pentru acest post, prezentarea produselor si cunosterea lor, scoaterea produselor la raft, receptii de marfa daca este cazul, cunostinte minime de calculator, curatenia zilnica, verificare stocuri, prezenta fizica agreabila. Nu avem limita de varsta si nu ezitati sa aflati mai multe detalii! Oferim tichete de masa si transportul este gratuit.Pero

Descrierea companiei

DESPRE NOI

La Femme boutique este marca inregistrata la OSIM din 03.09.2008, Nr. 101359 (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci).

Conceptul LA FEMME fashion de 20 de ani a aparut din pasiune pentru haine care te scot din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea. Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a ne trimite cu gandul la tara care a impus si inca impune moda la nivel mondial, concepul LA FEMME fashion de 20 de ani incercand sa faca acelasi lucru pe plan local.

LA FEMME fashion de 20 de ani promoveaza un stil smart casual cu doua directii complementare: classic business si trendy. Colectiile se remarca prin stilul chic - trendy, calitatea superioara a materialelor si unicitatea modelelor. Accesoriile prezente in magazine intregesc si accentueaza orice tinuta. Istoria magazinelor LA FEMME fashion de 20 de ani incepe in Pitesti in anul 1994, cand pe strada Teilor, la numarul 27 bis, se deschide primul magazin.

Anul 1997 vom avea primul magazin deschis in Bucuresti pe Calea Victoriei 16 - 20, Pasajul Villacrosse - o zona cu un farmec aparte, ce aminteste de Micul Paris, imagine care se asociaza cu filosofia LA FEMME fashion de 20 de ani. Propunerea vestimentara lansata de noi doamnelor si domnisoarelor a avut succes, drept pentru care aparitia celui de-al treilea magazin, in 1999, a fost o consecinta fireasca. Locatia aleasa este tot un loc cu "charm", in acord perfect cu ideile noastre - Piata Rosetti, Bucuresti, pe strada Jean Louis Calderon 1 - 5. Si in Pitesti apare necesitatea dezvoltarii, astfel ca, al doilea magazin LA FEMME fashion de 20 de ani este inaugurat in 2001, intr-o pozitie ultracentrala, pe Calea Bucuresti numarul 1. Nucleul afacerii este in Bucuresti. Compania creste, oferind, pe langa produse de calitate, de serie limitata si servicii profesionale. Magazinele LA FEMME fashion de 20 de ani isi indreapta atentia spre noile zone comerciale deschise. In 2003 apare al cincilea magazin in Centrul Comercial Orhideea. Al saselea magazin LA FEMME fashion de 20 de ani este deschis tot in Bucuresti in aprilie 2006 in Centrul Comercial Feeria Baneasa.Conceptul de boutique chic & trendy este mentinut in continuare si in acest nou magazin. In ideea extinderii brandului si in alte orase ale tarii, La Femme vine in intampinarea clientelor din Constanta, deschizand in octombrie 2006 primul magazin din acest oras - in Complexul Comercial Tom (magazinul numarul 7). Urmeaza apoi, in iunie 2008, relocarea magazinului LA FEMME fashion de 20 de ani din Pitesti de pe strada Teilor intr-o zona comerciala dedicata shopping-ului - in MALL Pitesti. Ultimul (nr.8) magazin este deschis in octombrie 2009 in mall-ul Afi Palace Cotroceni intr-un nou concept ,pe o suprafata de 120 m2,o noua imagine chic & trendy a magazinelor LA FEMME fashion de 20 de ani in Bucuresti.

Noi locatii a fost in august 2015, La Femme Mega Mall si in 2016 august City Park Constanta!
Ultima locatie deschisa a fost cea din SUN PLAZA BUCURESTI in aprilie 2018.

Istoria continua!!!

Expirat
MALL AFI COTROCENI - magazin LA FEMME-Consilier vanzari  -  SC TEX-AS GROUP SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close