Publicat 28 Oct 2019 | Expiră 28 Nov 2019

Maistru constructor

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:
Studii tehnice de specialitate';
Experienta intr-un post similar;
Vorbitor de limba germana;
Cunoştinţe în domeniul legislaţiei

Descrierea jobului

Descrierea jobului:
Postul presupune relocare in Germania;
Preia planurile de constuctii;
Coordonarea unei echipe complexe de meseriasi;
Explica muncitorilor din subordine etapele de executie; se ocupa de aprovizionarea uneltelor, sculelor si a celorlalte material la punctul de lucru din depozitele si magaziile santierului; supravegheaza tot timpul;
Traseaza amplasamentul obiectului de constructie sau partea din obiectul de constructie care ii este repartizat, folosind aparatele de trasare topometrice;

Descrierea companiei

Societate comerciala germana, cu activitate în domeniul construcţii civile și industriale, angajeaza MAISTRU CONSTRUCTOR.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Maistru constructor  -  IBB-HIB ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close