Publicat 14 Iul 2016 | Expiră 15 Aug 2016

MAINTENANCE TECHNICIAN

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Recrutam in numele clientului nostru, firma de renume international in Qatar, care are sub patronat firme de constructii civile, echipamente si utilaje constructii, masini utilitare, scoli si spitale:

- subingineri intretinere utilitati
- maistri/supervisors pentru intretinere si reparatii apa, canalizare, curent electric de mic voltaj, instalatii sanitare rezidentiale, etc.

Descrierea jobului

Se ofera:

-angajare directa de catre angajator
-cazare gratuita in apartamente dotate cu tot necesarul ( poze cu cazarea disponibile pentru toti aplicantii)
-vize si permis de munca platite in totalitate de angajator
-bilet de avion spre Qatar platit
-concedii de 25 de zile lucratoare pe an, plus zile libere aferente conform legii qatareze si zborul dus intors Romania la -plecarea in concediu ( un zbor pe an)
-program de lucru de 8 ore pe zi , cu doua zile libere pe saptamana
-oportunitatea de a lucra in echipe internationale

In momentul actual, Qatarul este considerata a fi cea mai afluenta si bogata tara din lume, iar Doha, capitala acestuia, una dintre cele mai moderne si curate capitale.

Pentru mai multe detalii despre Qatar, puteti accesa situl www.lifeinqatar.com.

Va rugam notati ca suntem agentie de munca internationala, cu sediul in UK , si nu percepem nici un fel de taxe de procesare sau comisioane.

Pentru majoritatea posturilor, interviurile vor avea loc fata in fata cu angajatorul, la Bucuresti sau Cluj, la o data care ramane sa fie stabilita in functie de numarul de aplicanti si locatia acestora.

Va rugam sa aplicati cu CV in limba engleza si sa va asigurati ca cunoasteti limba engleza suficient de bine pentru a putea comunica la interviu si in campul muncii.

Calificarile necesare:
va rugam notati ca toate posturile vor fi supuse criteriilor permiselor de munca din Qatar.
Pentru maistri/supervisors se accepta scoala de maistri, colegii tehnice, de asemenea si cursuri de electrician/mecanic, daca acestea au avut durata de cel putin 2 ani.

Descrierea companiei

Va rugam notati ca suntem agentie de munca internationala, cu sediul in UK , si nu percepem nici un fel de taxe de procesare sau comisioane.

Va rugam aplicati cu CV in limba engleza.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

MAINTENANCE TECHNICIAN  -  Romanian Recruitment Ltd

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close