Luxury Real Estate Consultant

ANG REAL ESTATE GROUP SRL 3 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Suntem în căutarea unor oameni pasionați de real estate, care își doresc să își extindă orizontul spre zona de Nord, segmentul luxury. Oameni ai oamenilor, cu multă energie, răbdare și capacitatede înțelegere a nevoilor celorlalți.

- Capacitatea de a acumula rapid cunoștințe despre piață, proprietăți, politici comerciale și proceduri;
- Excelente abilități de comunicare, socializare și prezentare;
- Abilități de organizare, planificare și gestionare a timpului de lucru;
- Capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic;
- Perseverență în atingere obiectivelor stabilite, a deadlineurilor și finalizarea cu succes a proiectelor;
- Experiență în domeniul vânzărilor reprezintă un avantaj.

Descrierea jobului

VIZIUNEA NOASTRĂ
Viziunea noastra este sa dezvoltam acest business la nivel global, oferind clientilor noștri o experiență unică și valoroasă prin consultanța pe care o ținem în cadrul biroului nostru și proprietățile de care dispunem în circuit închis pentru clienții premium.

CULTURA COMPANIEI
Suntem adepții eleganței exclusiviste, astfel că punem accent pe o ținută elegantă și un comportament pe masură. Pentru noi, imaginea cu care ne prezentăm în fața clienților noștri contează și punem accent pe orice detaliu.

FONDATORI
Cu multă ambiție și perseverență, după o experiență de 10 ani pe piață, Alexandru și Nicoleta Manea au reușit să pună bazele ANG Luxury Properties, care vine cu un nou concept pe piața imobiliară, la cel mai înalt nivel de profesionalism, axându-se doar pe proprietăți de lux și oferind sesiuni de consultanță în cadrul birourilor dedicate.


DE CE SA LUCREZI LA ANG LUXURY PROPERTIES?
- Suntem o echipă dinamică și foarte muncitoare;
- Ne susținem reciproc;
- Avem un training de 2 săptămâni, în cadrul caruia te învățăm tot ce trebuie să știi;
- Suntem o echipă de profesioniști care caută mereu să de dezvolte și să exceleze;
- Avem un concept unic de consultanță pentru clienții premium;
- Ne dezvoltăm la nivel internațional, cu sedii în: Dubai, Miami, Los Angeles, New York, Paris, Barcelona.
La fel ca într-o familie, avem aceleași obiective, iar prin implicare, urmărim binele comun. Și pentru că suntem într-o continuă dezvoltare, primim cu brațele deschise fiecare coleg nou.

Descrierea companiei

DESPRE NOI
ANG Luxury Properties este o Companie imobiliară care deservește cumpărătorii și vânzătorii de proprietăți de lux din zona de Nord a Capitalei.
Compania este alcătuită dintr-un grup de consultanți imobiliari talentați, conduși de către Nicoleta și Alexandru Manea, cu o performanță de peste 90 milioane de euro vânzări totale și 500 de milioane de euro în listări active, firma încheie peste o sută de oferte anual și a intermediat multe dintre cele mai mari vânzări rezidențiale ale orașului, inclusiv numeroase tranzacții record.

Situat in prestigiosul proiect ONE Herăstrău Plaza, cu o experiență de neegalat și cunoștințe de piață, ANG Luxury Properties este o Companie reprezentativă din zona de Nord a Bucureștiului.
Suntem lideri de piață în tendințe, design, marketing și vânzări.
Compania noastră se ocupă de toate etapele dezvoltării și operațiunilor imobiliare pentru randamente maxime și acoperire națională.

Prin cercetare și analiză, identificăm modul în care colaborarea noastră vă va atinge obiectivele. Reprezentăm și colaborăm cu dezvoltatori de top, dar și cu cele mai râvnite proprietăți din zona de Nord a Bucureștiului, cât și din piața internațională, precum Dubai, Paris, Monaco, Los Angeles, New York și Miami, iar prin intermediul experienței, viziunii dar și a procesului nostru de marketing, reușim să parcurgem toate stadiile, de la concept pană la vânzarea finală.


FONDATORI
Cu multă ambiție și perseverență, Nicoleta și Alexandru Manea au reușit să pună bazele agenției imobiliare ANG Holding, proiectul lor de suflet, în cadrul căreia, timp de 10 ani au format mulți agenți de vânzări de succes.
Datorită rezultatelor deosebite, cuplul fondator a decis să deschidă o nouă Companie denumită de această dată ANG Luxury Properties, care vine cu un nou concept pe piața imobiliară, la cel mai înalt nivel de profesionalism, axându-se doar pe proprietăți de lux și oferind sesiuni de consultanță în cadrul sediului lor, amenajat pe măsura așteptărilor.


POZIȚIONARE
Suntem prima Companie imobiliară de lux specializată pe zona de Nord a Bucureștiului, având un sediu care dispune de o zonă dedicată clienților în cadrul căreia consultanții noștri le pot prezenta acestora toate proiectele și proprietățile disponibile din portofoliul nostru.

Publicat 7 Oct. 2022 Expiră 6 Nov. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.