Publicat 22 Iun 2019 | Expiră 24 Iun 2019

Lucrul cu copii

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dorim colaborare cu o persoana pentru 2-3 dupa amiezi pe saptamana pentru activitati individuale si cu un grup de maxim 5 copii. Copiii au varsta intre 4 si 14 ani. Constituie avantaj daca sunteti student-masterand-absolvent de Psihologie, Psihopedagogie speciala, dar oricine cu o cultura generala solida, cu spirit de prezenta, precum si cu rabdare si perseverenta, poate sa fie persoana potrivita pentru acest job. De aceea anuntul se adreseaza studentilor-masteranzilor-tinerilor absolventi indiferent de profil, importante fiind calitatile umane ale acelei persoane. Se asigura instruire, atat teoretica, cat si practica. Se lucreaza si in vacantele scolare, dar exista perioada de concediu. Va rugam nu aplicati daca nu aveti certitudinea ca minim pentru un an puteti face parte din echipa noastra (daca se poate si mai mult cu atat mai bine!). Este importanta stabilitatea si consecventa in acest tip de colaborare.
Pe cei selectati ii vom contacta in vederea unui scurt interviu in aceasta saptamana.

Descrierea jobului

Dobandirea unor cunostinte teoretice, dar mai ales a unei experiente practice in abordarea diferitelor tipologii de copii tipici sau atipici.

Descrierea companiei

Asociatie pentru copii cu TSA si copii tipici, in care prin activitatile de educatie nonformala, socializare, comunicare, recreere se asigura o cat mai buna evolutie personala si integrare sociala.

Expirat
Lucrul cu copii  -  ASOCIATIA PASI IMPREUNA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close