Lucrator depozit / manipulant marfa

MUSETTE EXIM SRL 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

- Spirit de echipa, atentie la detalii, meticulozitate, dinamism si disciplina;
- Corectitudine;
- Bune abilitati organizatorice;
- Rezistenta la efort fizic.

Descrierea jobului

- Incarcarea si descarcarea marfurilor;
- Asigurarea integritatii si securitatii marfurilor;
- Efectuarea in timp util a comenzilor
- Participarea la inventarierea produselor din gestiune;
- Curatenia depozitului.


Oferta (bonusuri, beneficii):

- Pachet salarial motivant;
- Tichete de masa;
- Posibilitati de avansare;
- Mediu de lucru sigur.

Descrierea companiei

MUSETTE reprezintă prin originalitatea și frumusețea fiecărei creații, o poveste ce inspiră femeile și le face să se simtă frumoase. MUSETTE înseamnă pantofi și genți de lux made în România. Suntem brandul românesc nr. 1 în materie de producție a accesoriilor vestimentare de lux.

MUSETTE este noul tip de lux, neconvenţional şi autentic care ilustrează echilibrul perfect între tradiţie, cercetare, măiestrie artizanală şi inovaţie. Ne mișcăm într-o lume competitivă ce ne obligă la mișcare și transformare continuă, o dimensiune unde frumusețea și luxul nu cunosc limite, iar creatorii de valoare se află într-un proces continuu de reinventare a strandardelor definitorii pentru exclusivism. În drumul spre succes ne ghidăm pe o imensă dorință pentru inovație și performanță, dorință ce ne motivează să experimentăm permanent noi tehnici avansate de producție și de control, să investim în materiale revoluționare și în cercetarea de produs.

POVESTEA NOASTRĂ

Anul 1992 reprezinta inceputul povestii MUSETTE, cand viziunea comună a fondatorilor, aceea de a crea un brand valoros şi respectat, s-a concretizat prin înfiinţarea unei companii de trading. Trei ani mai târziu, pasiunea pentru artizanat şi modă, dublată de rigurozitate și aspiraţia spre excelenţă, a avut ca rezultat deschiderea propriei fabrici de producţie. În anul 2000 deja se întâmpla deschiderea de magazine în toate marile oraşe ale României, datorită accelerării ritmului de dezvoltare şi creşterii notorietății brandului.

Publicaţii prestigioase, precum Elle, Harper’s BAZAAR, Marie Claire sau Cosmopolitan aplaudă cu entuziasm noile colecţii şi colaborează cu MUSETTE. În 2010, incepem extinderea globala si deschidem primele magazine în afara ţării, la New York, Sofia şi Luxemburg, urmate apoi de Ungaria, Israel, Mongolia şi Liban, cele mai recente fiind în Paris şi Viena.

Acum, MUSETTE îşi îndeplineşte în continuare misiunea, valorificându-şi moştenirea, împletind tradiţia cu modernitatea, urmărind extinderea pe piaţa internaţională.

Publicat 31 Mai 2022 Reactualizat 30 Iun. 2022 Expiră 30 Iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.