LUCRATOR COMERCIAL IN PRAVALIILE SERGIANA

GRUPUL SERGIANA - 3 poziții
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Dacă ești o persoană:
 • amabilă și orientată către client;
 • cu abilități foarte bune de comunicare persuasivă
 • responsabilă, organizată, cu inițiativă;
 • cu experiența într-un post similar;
Te așteptăm în echipa Sergiana !

Descrierea jobului

Ceea ce trebuie să faci este:
 • să verifici stocul de produse, să introduci comenzile către furnizori și să faci recepția mărfii;
 • să pregătești vitrinele pentru ziua de lucru: să verifici conformitatea produselor, termenele de valabilitate, etichetele de preț și să aranjezi marfa respectând standardele FIFO;
 • să realizezi vânzarea produselor Sergiana, să încasezi banii de la clienți și să închizi ziua fiscala la casa de marcat.
Pe lângă salariu, noi îți oferim:
 • Bonuri de masă;
 • Bonusuri de performanță;
 • Spor de fidelitate;
 • Cursuri de formare în Școala Sergiana
 • Prime de Paști și de Crăciun;
 • Card de sănătate la o clinică privată.
Posturile sunt disponibile în locațiile:
Prăvălia Sergiana – Sighișoara Mureș
Prăvălia Sergiana – Ghimbav Brașov

Descrierea companiei

SERGIANA... PESTE 25 DE ANI CU BUNĂTĂȚURI DIN ARDEAL !

Identitatea produselor Sergiana Poiana Mărului este definită de atribute precum: carnea proaspătă, fragedă și rețetele tradiționale din Țara Bârsei.

Primele produse realizate în carmangeria proprie, purtând eticheta „Sergiana Poiana Mărului”, au apărut în 1994 și s-au bucurat de un real succes la fel ca și astăzi.

Complexul Zootehnic Europig din Șercaia include, între altele, ferma de porci cu calități genetice superioare reprezentând principala materie primă pentru unitățile Sergiana. În ferma proprie de la Șercaia cresc rasele de vite Black Angus și Bălțata Românească, hrănite în pășunile noastre.

Cele 10 restaurante: Sergiana Centrul Vechi, Sergiana Coresi, Sergiana AFI, Casa Tudor, Ceasu’ Rău, Sub Cetate – Râșnov, Stâna Turistică – Poiana Brașov, restaurantul La Mama Leti, Nec’s, Tassi au ca numitor comun, gustul Sergiana, amprenta calității.

PRĂVĂLIILE, cu un aer ușor arhaic, reprezintă una dintre cărțile de vizită importante pentru Sergiana. Cele peste 58 de prăvălii sunt răspândite în țară și în supermarketurile/ hipermarketurile: Kaufland, Carrefour, Cora, Mega Image, Profi, Auchan. Rețeaua de distribuție Sergiana acoperă și județele în care nu suntem încă prezenți.

Începând din toamna anului 2020, oferta „Bunătățurilor din Ardeal” a fost completată de KronBurger, regele burgerilor de la poalele Tămpei. Burgerii, preparați din carne de vită Angus, după rețetele originale ale șefului bucătar, respectă sloganul: „eat better & feel better”.

În completarea distincțiilor primite de-a lungul anilor, premiile Progresiv Awards 2020 pentru „Best Independent Retailer – Transilvania” acordat Prăvăliilor Sergiana Poiana Mărului și „Best Verticaly Integrated Business” acordat Grupului Sergiana, confirmă valorile noastre: TRADITIE, CALITATE, FAMILIE, INCREDERE, ECHITATE.

Publicat 24 mai 2022 Reactualizat 20 iun. 2022 Expiră 20 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.