Publicat 29 Mai 2020 | Reactualizat 28 Iun 2020 | Expiră 29 Iun 2020

Lucrător comercial Logistică - Magazin IKEA Băneasa

12 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

DESPRE LOCUL DE MUNCĂ

În calitate de Lucrător comercial, contribui la procesul de aprovizionare* al magazinului, cât şi la pregătirea comenzilor online*. Trebuie să fii capabil să gândeşti şi să acţionezi eficient şi sigur, pentru a asigura o funcţionare constantă a fluxului de marfă care are ca rezultat disponibilitatea produselor potrivite pentru clienţi. Vei realiza aceste obiective folosindu-te de cunoştinţele specifice IKEA, modul de lucru IKEA şi de experienţa colegilor tăi.

* program de lucru: aprovizionare stocuri (ture de noapte), comenzi online (ture de zi)

CREŞTEM ÎMPREUNĂ

IKEA oferă un mediu de lucru interesant şi dinamic pe o piaţă globală. Deoarece suntem lider mondial în amenajarea şi decorarea locuinţelor, îţi oferim oportunităţi excepţionale de a creşte şi a te dezvolta împreună cu noi.

Descrierea jobului

ATRIBUŢII

Responsabilităţile tale vor include:

 • manipularea mărfurilor, ex. descărcare, transport intern în magazin, aprovizionarea stocului, ridicare marfă din depozit şi livrarea către clienţi, pregătirea comenzilor online, utilizarea echipamentului corect, în mod sigur şi eficient, pentru a minimiza daunele aduse stocului şi echipamentului.
 • colaborarea cu colegii, pentru a păstra magazinul complet aprovizionat cu mărfurile adecvate pentru deschiderea magazinului.
 • acţiunea proactivă pentru a menţine siguranţa şi securitatea pentru clienţi şi colegi, în zonele de responsabilitate.
 • colaborarea cu colegii pentru a îmbunătăţi experienţa de cumpărare a clienţilor şi pentru a genera mai multe vânzări.
 • implementarea proceselor stabilite, a metodelor de lucru şi a procedurilor, inclusiv a sistemelor şi tehnicilor IT.

PROFIL

Cunoştinţele, abilităţile şi experienţa ta includ:
 • Capacitatea de a aplica și de a lua iniţiative personale.
 • ​Entuziasmat să lucrezi în echipă.
 • O abordare flexibilă / deschisă schimbării.
 • Bună disciplină personală.
 • Bună atenţie la detalii.
 • Capacitatea de a prioritiza și de a organiza sarcinile individuale de muncă pentru o utilizare eficientă a timpului.
 • Cunoştinţe de operare a calculatorului.
 • Capacitatea de a face lucrurile să se întâmple într-un mediu alert în domeniu comerţului cu amănuntul.
 • Capacitatea de a folosi echipament tehnic.

Descrierea companiei

Istoria IKEA

Primul magazin IKEA a fost înfiinţat în zona pădurilor sudice ale Suediei, transformandu-se în decursul a peste 60 de ani într-o experienţă comercială de mobilă cunoscută în mare parte din lume.

Viziunea IKEA

Viziunea noastră este aceea de a crea o viaţă de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulţi oameni. Cum facem acest lucru? Oferind o gamă largă de produse de mobilier, accesorii şi soluţii funcţionale şi cu un design de calitate, la preţuri atât de scăzute încât cei mai mulţi oameni să şi le poată permite.

Originea suedeza

Designul suedez este o altă piatră de temelie a gamei de produse IKEA, care continuă să fie creată în Suedia. Produsele de mobilier şi decoraţiuni sunt moderne, dar nu de dragul tendinţelor momentului, funcţionale şi în acelaşi timp atrăgătoare, create cu grijă faţă de oameni şi sigure pentru copii. Ele reprezintă stilul de viaţă suedez, proaspăt şi sănătos, datorită culorior şi materialelor atent alese. Aceste idei sunt în strânsă legătură cu faptul că rădăcinile IKEA au pornit din Småland, sudul Suediei, unde oamenii muncesc mult şi trăiesc modest, folosind la maximum resursele limitate de care dispun.

Sustenabilitate - grija faţă de oameni şi de mediul înconjurător

Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă grija faţă de oameni şi de mediul înconjurător, fie că este vorba de ajutorul dat copiilor săraci sau de crearea energiei regenerabile. Ne ocupăm de aceste probleme împreună cu furnizorii, colegii şi partenerii noştri, iar rezultatele acestei colaborări se văd în produsele şi soluţiile inovative oferite clienţilor şi în modul în care ne desfăşurăm activitatea. Să nu uităm că şi micile acţiuni sunt importante, contribuind astfel la atingerea unor rezultate extraordinare.

În cazul în care aplici pentru acest post, noi, IKEA Romania, cu sediul în, Şos. Bucureşti Ploieşti Nr. 42A, Sector 1, Bucureşti te informăm că iți vom prelucra datele personale din CV, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict în scopul recrutării pentru poziția deschisă și anunțată prin acest anunț de job. Temeiul în care îți vom prelucra datele este interesul nostru legitim de a acoperi nevoile noastre organizatorice, în considerarea obiectului nostru de activitate și a specificului postului pentru care aplici.

Nu vom impartasi datele dumneavoastra personale decat daca avem dreptul sa facem.Iți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat.

De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi în legatură cu datele tale personale pe care ni le-ai furnizat: dreptul de acces la datele tale personale, dreptul de a pune la dispozitie o copie a informarii cu caracter personal pe care le detinem, dreptul la rectificarea datelor introduce gresit, dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal, restricționarea prelucrării, de a te opune prelucrării, dreptul de a depune o obiectie impotriva modului in care gestional datele dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere în fața (Autoritatii Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).

Pentru orice informații cu privire la protecția datelor tale personale accesa Politica de confidentialitate IKEA Romania disponibila AICI.

Expirat
Lucrător comercial Logistică - Magazin IKEA Băneasa  -  S.C. IKEA Romania S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close