Publicat 12 Feb 2018 | Reactualizat 14 Mar 2018 | Expiră 15 Mar 2018

Logistic Manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

VA RUGAM SA CITITI SI SA EVALUATI ATENT CERINTELE SI JOBUL SI SA APLICATI CU INCREDERE IN CAZUL IN CARE CORESPUND CU COMPETENTELE SI OBIECTIVELE DVS (pe romaneste: aplicati doar daca puteti, vreti si mai ales v-ar PLACEA sa faceti activitatile care sunt enumerate mai jos).

OBSERVATIE:
1. Activitatea se desfasoara in vecinatatea aeroportului Henri Coanda OTOPENI (Se deconteaza abonamentul liniilor EXPRESS, pentru persoanele din BUCURESTI).
2. Desi job-ul este in OTOPENI, el este promovat pe mai multe localitati din Romania, pentru persoanele interesate de o relocare in Bucuresti. OFERIM conditii avantajoase de chirie.

Descrierea jobului

1. Planifica si asigura logistica necesara fluxului inchiriere auto (predare si returnare auto)
- alege eficient sediul noilor branchuri din tara si strainatate
- asigura sediul cu tot necesarul logistic : parcare, spalatorie, mash-uri, reclame luminoase, imbunatatiri ale sediului (luminozitate, design, etc)

2. Implementeaza idei noi de eficientizare a fluxului de deservire a clientilor

3. Negociaza conditiitile de colaborare cu diversi furnizori: proprietarii sediilor, spalatorii auto, service-uri auto, furnizori de piese, etc

4. Imbunatateste calitatea deservirii clientilor si costul per unitate auto predata (timp, efort, bani si frustrare)

5. Urmareste si controleaza stocurile si se asigura ca ele sa fie eficiente (cauciucuri, ulei, lichid de parbriz, birotica, pana la hartie igienica, etc)

6. Dezvolta prin training colegii din subordine: coordonatori de branch si operationali

7. Urmareste timeline-urile si se asigura ca acestea sa se respecte

8. Se asigura de obtinerea avizelor necesare functionarii activitatii pe fiecare branch si a rigorilor protectiei muncii

Descrierea companiei

Klass Wagen este activa de mai bine de un deceniu in domeniul inchirierilor de autoturisme, devenind lider national de piata pe segmentul calatoriilor de tip concediu. Flota noastra de peste 2000 de autoturisme este prezenta in principalele orase cu aeroport din Romania si venim in intampinarea clientilor nostri prin agentii proprii.

Echipa Klass Wagen este formata din peste 120 de colegi focusati sa ofere o experienta de neuitat clientilor, iar marturie stau review-urile pozitive oferite de catre clientii nostri.

Activitatea companiei a crescut constant si suntem in cautare de noi colegi. Daca iti doresti un colectiv de munca prietenos, fara birocratie, cu sefi OK, ce rasplatesc dedicatia si le pasa de bunastarea angajatilor, ajutand oricand se poate pe plan personal si profesional, te invitam sa aplici la joburile noastre.

Expirat
Logistic Manager  -  Klass Wagen

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close