Publicat 15 Feb 2010 | Expiră 19 Mar 2010

Locuri de munca sezoniere in hoteluri in Italia

50 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Se cer: cunostinte bune de limba italiana, experienta dovedita in domeniu in Romania si/sau Italia, stare optima de sanatate.

Descrierea jobului

Posturile de munca oferite sunt de ospatare/i, barmani/e, cameriste, bucatari, ajutori bucatari, pizzari, secretare, cosmeticiene, maseuze (masaje cosmetice, terapeutice). Se ofera: salariul minim net incepand de la 1000-1200 euro/luna+ cazare, masa si asigurare medicala gratuite pe durata contractului de munca.

Descrierea companiei

SC Agentia Roma 2003 SRL este o societate din Cluj-Napoca autorizata pentru selectia si plasarea de personal calificat in Italia, care functioneaza in optime conditii inca din anul 2003, cu rezultate deosebite si peste 1500 de persoane plasate.
Noi colaboram cu toata zona nord-centrala a Italiei in domeniul hotelier, restaurante, sali de Bingo, centre de sanatate si frumusete.
In aceasta perioada ofertele noastre de munca sunt in zona Marii Adriatice (Rimini, Cesenatico), Trentino Alto Adige, Toscana si Venetia (Caorle, Lignano, Bibione).Contractele de munca sunt sezoniere cu incepere din lunile mai/iunie, pana in luna septembrie/octombrie inclusiv.
Primul pas pe care Dvs trebuie sa-l faceti daca sunteti interesat/a de oferta noastra de munca si daca corespundeti criteriilor noastre de selectie, este sa ne trimiteti un CV detailat si o foto recenta pe adresa noastra de e-mail respectiv agenziaroma2003@yahoo.it sau sa ni-l aduceti personal la adresa: str. Calea Turzii, nr. 160, bl.10, ap.2, parter, Cluj Napoca, de L-V intre orele 9.30-17.00.
Toate CV-urile le asteptam direct pe adresa de e-mail a societatii noastre, respectiv agenziaroma2003@yahoo.it

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Locuri de munca sezoniere in hoteluri in Italia  -  SC Agentia Roma 2003 SRL