Locuri de munca in logistica aviatica in Olanda - NEW

Werk En Ik BV - 30 poziții
Nivel carieră
Salariu 1400 - 2200 EUR
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ai un cazier judiciar curat
• Ai locuit in UE in ultimii 8 ani
• Ai o atitudine pozitivă și esti dispus/a să înveti să lucrezi într-un mediu logistic complex și provocator
• Esti politicos, bine manierat și lucrezi bine în echipă
• Cunosti bine limba Engleza, atat vorbit, cat si scris
• Permisul de conducere este benefic, deși nu este necesar pentru toate funcțiile.

Descrierea jobului

Locuri de munca in logistica aviatica in Olanda - New jobs

Lucrând într-o varietate de roluri în și în jurul aeroporturilor Eindhoven sau Schiphol, Werk & IK oferă posturi cu normă întreagă cu pregătire completă în toate domeniile logisticii și serviciilor aviatice.
Oferim munca sezoniera, pe o perioada de minim 10 săptămâni sau contract de minim 6 luni.
Werk & IK este o agenție de recrutare de prim rang care furnizează toate tipurile de locuri de muncă în Olanda. Suntem cel mai mare furnizor de personal pentru aeroporturile din Olanda și avem mii de lucrători în echipa noastră pe tot parcursul anului.
Werk&IK va asigura instruire completa în toate domeniile de manipulare a aeronavelor, de la lucrul la platforma de încărcare/descărcare a avioanelor de pasageri, conectarea echipamentelor de la sol la zboruri, lucrul în depozitele de marfă care se ocupă cu importul și exportul internațional și alte roluri asociate atunci când asistați atât aeronave de pasageri si marfa.
Lucrul în zonele securizate ale aeroportului necesită un proces de verificare care poate dura până la 3 luni. Dat fiind faptul ca acesta este un proces de durata, noi vom facilita si va vom informa pe tot parcursul.

Există de asemenea modalitati prin care va puteti alatura echipei noastre mai devreme. Noi va vom comunica toate optiunile.

Oferta Werk&IK:
• Lucru garantat cu normă întreagă 40 – 55 de ore pe săptămână (max. 60)
o Contract de munca complet înainte de a părăsi România
• Cazare oferita de Werk&IK, care îndeplinește standardele acreditate SNF
o Cazare comună opțională, vă puteți aranja singur
• Formare profesionala platita in totalitate de catre Werk&IK, în toate domeniile logisticii aviatice
• Remunerare avantajoasa în toate domeniile protejate de contractele colective de muncă
• Transport la și de la cazare la locul de muncă sau indemnizație de călătorie
• Suport excelent din partea echipei Werk &IK

Descrierea job-ului:

Manipularea bagajelor sau a mărfurilor. Imbarcarea/debarcarea bagajelor, conectarea energiei electrice la aeronave și toate celelalte roluri asociate necesare atunci când avioanele aterizează sau sunt pe cale să decoleze. Toate acestea au loc atât după controlul de securitate, cât și după instruire completă, plătită de catre Werk&IK.

Rolul presupune munca în schimburi, ceea ce necesita flexibilitate si conditie fizica adecavata. Se platesc bosusuri pentru lucrul seara/noaptea, in weekend-uri si in zilele de sarbatoare.

Antrenamentul va include:
• Transport aerian de bază/Aviație – lucru în siguranță, cum ar fi mediul și substanțele periculoase.
• Instruire de bază în aeroport pentru munca în siguranță.
• O pregătire practică plătită de patru zile; apoi vă învățăm în practică ce trebuie făcut înainte ca o aeronavă să poată fi manipulată (încărcare/descărcare).
• Introducere practică despre cum să vă descurcați cu valizele și alte bagaje spațiale. Educație despre încărcătură și despre cum poate fi încărcată și descărcată în siguranță.
• Permis de conducere aviatic intern - Vă învățăm că aveți voie să conduceți cu bagaje, certificat de stivuitor pentru magazii de marfă
• Certificatele de echipament, de exemplu, veți învăța să controlați un „încărcător cu punte joasă” sau să conectați o „Unitate de alimentare la sol” după ce o aeronavă s-a oprit.

Toată formarea este plătită de noi și vei continua să câștigi în timp ce înveți. Întrucât lucrăm cu o serie de companii de aviație, munca va fi variată și poate implica lucrul pe diferite contracte pe parcursul unei săptămâni sau, uneori, chiar al unei zile.

Aceasta este o poziție de pornire în care vă oferim oportunitatea de a crește rapid urmând formare profesionala plătită.
În Olanda, toți lucrătorii sunt protejați prin Contracte Colective de Muncă, iar fiecare post este însoțit de o grilă de salarizare.

Vei primi:
• Un salariu de pornire brut în conformitate cu contractul colectiv de muncă – Aproximativ 2.000 EUR brut pe luna
• Pe lângă salariu, vei primi o indemnizație generoasă pentru nereguli, care poate crește la 50% din salariul orar brut în weekend.
• Indemnizație de călătorie la și de la cazarea dumneavoastră
• Zile de vacanta și bonusuri
• Un pachet complet de îmbrăcăminte pentru munca
• Formare profesionala in logistica, în valoare de 2.750 EUR
• Oportunități mari de carieră!

Aplica acum cu CV-ul si datele tale de contact. Iti vom răspunde în termen de 48 de ore pentru a discuta mai multe detalii despre job
Vom susține apoi interviuri in Aeroportul București în Aprilie.

Aceasta este o oportunitate excelentă de a dobândi o carieră structurată în aviație, cu pregătire recunoscută în aeroporturile din întreaga lume, de aceea căutăm persoane dedicate și muncitoare care să-și arate angajamentul față de cariera lor si fata de colaborarea cu compania noastră Werk &IK.

Descrierea companiei

Werk & IK specializes in logistics & transport, catering & events, facility services, business services and technology. We recruit across Europe for workers to join us in Amsterdam and Germany for various roles and jobs. Together we will look for the type of work that matches your qualities. Werk & IK values that staff feel at home in the working environment. Sign up and come and discuss the possibilities.

Publicat 16 mai 2022 Reactualizat 15 iun. 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.