Publicat 05 Iun 2019 | Expiră 06 Iul 2019

LOCURI DE MUNCA IN ANGLIA

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

George Black Consult Ltd. angajeaza oamenii in Marea Britanie cu experienta in Telecomunicatii, Apa, Curent sau Gaze.

Salariu £1,800 - £4,000 pe luna in functie de experienta si calificari.
Training, transport si cazare incluse.


Avem locuri de munca disponibile pentru santiere care incep in luna Iulie 2019, locatie Edinburgh.
Experienta anterioara in Mara Britanie, permis Cat B/C si cunoasterea limbii engleze constituie avantaje si se reflecta in salarii mai mari.
Contractele se semneaza inainte de plecare. Contract direct, fara firme intermediare.

Descrierea jobului

Ce cautam la interviu?
- Onestitate (avem nevoie sa stim nivelul real de Engleza pentru a intelege la ce cursuri va putem trimite – cursurile profesionale sunt gratuite);
- Spirit de echipa (oamenii care nu lucreaza bine alaturi de colegii lor nu sunt preferati de GBC)
- Experienta (munca anterioara in UK este un mare avantaj, la fel ca si scolile profesionale si cardurile de munca deja obtinute). Veniti la interviu cu o copie a tuturor calificarilor voastre.

GBC organizeaza interviuri pe datele de 29 Iunie si 30 Iunie pentru plecari in luna Iulie si pe datele de 20 Iulie si 21 Iulie pt plecari in luna August. Locatia interviului va fi confirmata telefonic cu dumneavoastra.

Descrierea companiei

George Black Consult este o firma fondata in Londra in 2011. Cu o cifra de afaceri anuala de peste £2M, firma desfasoara lucrari specializate de instalare fibra optica si are 40 de angajati cu un ritm de crestere foarte rapid in 2019, unde doar in lunile Mai si Iunie au mai fost 18 posturi noi ocupate.
Clientii nostrii sunt Virgin Media, British Telecom si alte firme de pe piata din Marea Britanie.
Avem angajati in majoritate romani, manageri de proiect romani si supervizori englezi. Promovam o atmosfera de colegialitate unde echipa este cea mai importanta.
Pentru intampinarea dificulatilor legate de mutarea in UK, ne ocupam (optional) de cazare, transport si avem un serviciu prin care oferim informatii utile noilor angajati - cum se poate obtine NINO, cum se pot transfera bani cel mai ieftin in Romania, cum se aplica pentru pensii in UK sau cum se poate folosi o asigurare de sanatate-. Incercam sa va dam un raspuns la toate acestea, dar si altor intrebari pe care le puteti avea.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

LOCURI DE MUNCA IN ANGLIA  -  GEORGE BLACK CONSULT LTD