Publicat 09 Iul 2019 | Expiră 08 Aug 2019

Locuri de munca in abator in Irlanda de Nord

20 posturi

Candidatul ideal

Eville& Jones ofera locuri de munca ca asistenti pentru inspectia sanitara a carnii de pasare in abatoarele din Irlanda de Nord (Plant Inspection Assistant)

Cerinte:
- Limba Engleza nivel mediu
- Nu se cere calificare
- Permisul de conducere nu este obligatoriu, insa este un plus

Descrierea jobului

Descrierea jobului:

Acest rol presupune inspectarea post- mortem a carcaselor de pui in abator

Beneficii:

- Training asigurat de companie ( 4- 5 saptamani UK urmat de alte 4 - 8 saptamani in Irlanda de Nord)
- Cazare asigurata pe durata trainingului
- Plata de training saptamanala ( £70 la saptamana)
- Salariu competitiv dupa finalizarea primelor 6 -7 saptamani de training: £9/ora ( 37-40 ore de munca/saptamana)
- Telefon mobil
- Echipament

Descrierea companiei

Eville&Jones este cea mai mare companie din Marea Britanie care ofera servicii de inspectie sanitara veterinara in abatoare ,acoperind 90% din aceasta Industrie inca din 1993.

In ultimele 5 luni, Eville & Jones a angajat peste 100 de veterinari din Uniunea Europeana, din tari precum Spania, Portugalia, Italia, Romania, Grecia si Polonia, iar peste 90% dintre ei sunt tineri absolventi.

FSA (Food Standard Agency) este organismul responsabil cu implementarea si respectarea legislatiei in vigoare referitoare la controlul si inspectia/expertiza produselor alimentare (carne) iar echipa FSA este formata din Inspectorii Sanitari Veterinari si Oficialii Veterinari, care sunt angajati ai Eville&Jones, pricipalul furnizor de servicii sanitar veterinare in Anglia, Tara Galilor si Irlanda de Nord.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Locuri de munca in abator in Irlanda de Nord  -  Eville&Jones