Publicat 10 Iun 2021 | Reactualizat 19 Iun 2021 | Expiră 10 Iul 2021

Livrator masina personala

5 posturi

Candidatul ideal

- Permis de conducere B
- Masina personala cu care ce vor face livrarile

Descrierea jobului

Daca cunosti bine zona unde locuiesti, ai permis de conducere categ.B, vino sa demonstrezi cat de mult poate castiga un livrator in zilele noastre.

Iti propunem un loc de munca stabil cu:

- Tarif fix de 7.5 lei/ora + 3 lei/comanda;

- Zona de livrare limitata - poti livra mai multe comenzi pe ora;

- Livram in maxim 60 de minute, de aceea avem cei mai generosi clienti;

- Asiguram masa in tura pentru program full-time.

Te vrem cat mai mult timp in echipa noastra si oferim bonusuri de vechime dupa primele 6 luni - 100 lei, care creste in concordanta cu vechimea acumulata, pana la 200 lei in primii 2 ani. Suna acum la 0371785293 pentru a programa o discutie cu noi si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil. Te asteptam in echipa Dodo Pizza!

Descrierea companiei

Dodo Pizza este o companie neobișnuită. În doar 10 ani am deschis peste 680 de pizzerii în 14 țări, inclusiv în SUA, Marea Britanie, China și Nigeria. Despre noi scriu New York Times și Washington Post, Microsoft filmează reportaje, cifrele noastre continuă să uimească analiștii financiari și fondurile de investiții iar concurenții nu înțeleg cum le reușim.

Dodo Pizza România este prima master-franciză a rețelei. În 2014 am deschis primul restaurant în Brașov, unde doi ani am testat și adaptat modelul la piața locală. În aceasta perioadă am acumulat experiență și am început expansiunea pe piața din București. În prezent avem 8 restaurante - 6 în București și 2 în Brașov. Scopul nostru este sa atingem 1 000 000 de Clienți fericiți în fiecare lună!

Livrator masina personala  -  DODO PIZZA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close