Publicat 13 Mai 2008 | Expiră 13 Iun 2008

Librar

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul trebuie sa fie pasionat de lectura si muzica, comunicativ, preferabil cu cunostinte de gestiune si de operare P.C.

Descrierea jobului

Comercializarea si promovarea produselor in librarie
Prezentarea produselor intr-un mod atractiv
Informarea corecta a clientilor asupra produselor
Respectarea procedurilor de lucru

Descrierea companiei

Humanitas e un nume pe care nu-l mai poate ignora nici un intelectual din Romania de azi. Telul nostru pentru urmatorii 10 ani este acela de a dezvolta un holding cultural care sa reprezinte un vector de spiritualitate in Romania. Pariul nostru: sa imbinam performanta culturala cu succesul in afaceri. Tot ce facem porneste din credinta ca libertatea unei societati poate fi educata cu mijloace culturale. Grupul Humanitas propune clientilor sai produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Reputatia noastra se sprijina pe consecventa cu care slujim valorile omenirii civilizate si pe conectarea activa la marile provocari ale istoriei si lumii contemporane. Misiunea noastra este sa va ajutam sa va puneti intrebari pe care nu vi le-ati pus inca. Si sa gasiti raspunsuri pe care nu le-ati gasit inca. Impreuna nu vom rataci drumul, iar la capatul lui vom descoperi impreuna Bunul gust al libertatii.

Expirat
Librar  -  SC LIBRARIILE HUMANITAS SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close