Publicat 05 Mai 2020 | Reactualizat 02 Iun 2020 | Expiră 05 Iun 2020

Lacatus mecanic - Asistenta tehnica

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii medii : calificare lacatus mecanic, mecanic, electromecanic, tehnician
- avantaj minim 1 an experienta pe un post similar in industrie
- cunoştinţe temeinice în domeniul mecanic, pneumatic si hidraulic

Descrierea jobului

Obiectivele postului:
Asigură asistenţa tehnică la efectuarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţie cu caracter electronic, electromecаnic, hidraulic şi pneumatic a masinilor, instalatiilor, utilajelor şi echipamentelor din cadrul secţiilor Produse Solide Orale, Produse Sterile şi din societate.

Participă si asigură asistenţa tehnică la efectuarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii a masinilor, a utilajelor, instalaţiilor şi echipamentelor din cadrul secţiei: Produse Solide Orale si din societate.
Sarcini şi responsabilităţi principale:
- răspunde de asigurarea întreţinerii şi reparaţiilor utilajelor, lucrărilor diverse cu caracter mecanic/ electromecanic din Secţia Produse Solide Orale;
- răspunde de activitatea de întreţinere, schimbare seturi pe produs, reparaţii, intervenţii, exploatare şi supraveghere a echipamentelor;
- repară echipamentele hidraulice, pneumatice, mecanice în cazul apariţiei unor defecte accidentale la utilaje;
- are obligaţia să asigure realizarea ritmică şi la termen a programului de reparaţii şi lucrări din sectorul său de activitate;
- participă şi ajută la întocmirea instrucţiunilor şi schemelor mecanice pentru utilajele noi achiziţionate;
- participă şi ajută la actualizarea şi completarea instrucţiunilor de lucru existente atunci cînd este cazul;
- participă la recepţia utilajelor noi sau după reparaţii, urmărind funcţionarea echipamentelor la parametrii tehnici corespunzători;

Descrierea companiei

Terapia - a SUN PHARMA Company este cea mai mare companie de medicamente generice din Romania .Sun Pharma este a cincea cea mai mare companie de produse generice și specializate din lume și prima companie farmaceutică din India, cu o prezență globală în 65 de piețe și produse comercializate în peste 150 de țări.

Compania ofera un portofoliu solid și extins de produse generice și specializate, aducând beneficii pacienților din întreaga lume. În același timp, Sun Pharma se remarca prin resursele ei multiple, tehnologia avansată și capacitățile de producție de ultimă generație.

Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie unde gasesti mediul cel mai potrivit pentru dezvoltarea ta si unde poti intalni toate ingredientele care sunt importante pentru tine ca sa fii multumit si implinit pe plan profesionala? Alege PROVOCAREA, alatura-te echipei Terapia - a SUN PHARMA Company, iar noi te asiguram de suportul nostru continuu pentru dezvoltarea ta ulterioara!

www.sunpharma.com.

Expirat
Lacatus mecanic - Asistenta tehnica  -  Terapia - a SUN PHARMA Company

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close