Publicat 30 Ian 2020 | Reactualizat 27 Feb 2020 | Expiră 01 Mar 2020

Kundenberater (limba germana) - FLYERALARM ROMANIA

10 posturi
Expirat
Pentru produsele de calitate pe care le oferim, avem nevoie si de consultanta de calitate.
ne ajutam clientii din toate punctele de vedere de la procesul de comanda pana la grafica acestuia.
Programul de lucru este: Luni - Vineri
Pe langa un salariu foarte motivant, oferim asigurare medicala privata si tichete de masa in valoare de 15 RON. Pentru produsele de calitate pe care le oferim, avem nevoie si de consultanta de calitate.
ne ajutam clienti din toate punctele de vedere de la procesul de comanda pana la grafica acestuia.
Programul de lucru este: Luni - Vineri
Pe langa un salariu foarte motivant, oferim asigurare medicala privata si tichete de masa in valoare de 15 RON.
Creativ, deschis si orientat spre solutii. Oferim o atmosfera de lucru relaxanta si creativa unde angajatul este pe primul loc!
Flyeralarm Romania a fost infiintata in anul 2015 si beneficeaza de o experienta de peste 14 ani în domeniul tipografic din Europa. Flyeralarm Romania, impreuna cu echipa sa, ofera clientilor nu doar produse tipografice de inalta calitate si livrare in scurt timp dar si servicii de machetare si consultanta in domeniul de marketing cu specializare pe publicitate printata.Flyeralarm GmbH este in topul firmelor care ofera servicii tipografice prin intermediul online pe segmentul B2B in Europa si este una dintre cele mai mari companii e-commerce din Germania. Portofoliul companiei include o multitudine de printuri mediatice - de la flyere pana la carti - in plus ofera si servici de marketing, grafica si consultanta in identitatea vizuala. Nucleul firmei Flyeralarm este producerea si comercializarea de articole tiparite sau produse de advertising pe piata corporatista (B2B). Toate produsele sunt manufacturate exclusiv in Germania folosind tehnologie de ultima generatie in diverse locatii de tiparire care apartin acestui grup. Flyeralarm a realizat o cifra de 300 milioane Euro in 2014 si are un numar de peste 2000 de angajati, distribuiti in 6 locatii din Europa. Sediul central al firmei este in Würzburg iar compania a fost fondata în anul 2002 de catre Thorsten Fischer.
Expirat
Kundenberater (limba germana) - FLYERALARM ROMANIA  -  Flyeralarm

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close