Key Account Manager Agri Covasna si Harghita

UTILBEN - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Pe cine căutăm?
Key Account Manager Agri înseamnă că reprezinți imaginea și brand-ul companiei în fața clienților existenți și în relația cu viitorii noștri clienți din domeniul agricol. Vei implementa planul de vânzări aferent zonei de care ești responsabil, vei dezvolta noi și importante relații de afaceri și le vei menține pe cele existente. Totodată, le vei oferi clienților consultanță pentru găsirea celor mai bune soluții.

Pentru a ocupa rolul de Key Account Manager Agri, este necesar să ai minimum 2 ani de experiență în vânzări pe teren, de preferat, business-to-business. Absolvirea unor studii tehnice în domeniul agriculturii sau ingineriei reprezintă un mare avantaj.

În ceea ce privește experiența ta de muncă, trebuie să fi făcut vânzări de utilaje, echipamente agricole sau piese de schimb. Este necesar să fi fost prezent pe piața utilajelor și componentelor agricole în ultimii 5 ani. Experiența în domeniul ingineriei agricole reprezintă un avantaj, precum și înțelegerea profundă a vânzării tehnice.

Colegul pe care ni-l dorim în echipă este carismatic, lasă o primă impresie bună și o confirmă în timp. Este important să fii prietenos și prezentabil, astfel încât să câștigi încrederea clienților noștri. Trebuie să cunoști îndeaproape procesul de vânzare și să faci rapid conexiuni de informații. Construiești inteligent o relație cu toți clienții, fie de utilaje, echipamente sau piese, și crești acea relație.

Un bun Key Account Manager Agri este disciplinat și perseverent. Nu renunți la un client și pui cât mai multe întrebări pentru a-i înțelege nevoia și pentru a-i putea oferi produsul corect. Ești flexibil și te adaptezi cu ușurință la schimbări. Ești independent și te poți descurca și singur într-o situație imprevizibilă. Este important să ai experiență diversă în vânzări și să fii orientat pe rezultat.

Relaționare directă cu mai multe tipologii de clienți este o sarcină dificilă și ne bazăm pe tine că vei trata rolul de Key Account Manager Agri cu entuziasm și motivație. Este necesar să înțelegi procesul de vânzare UTILBEN și să fii bun la capitolul vânzare consultativă. Totodată, este important să înțelegi profilul clientului agri și să îți alegi clienții corect. Partea de prospectare este esențială.

Descrierea jobului

Responsabilitățile tale:
 • Vei implementa strategia și planul de vânzări al companiei
 • Vei pune în aplicare obiectivele lunare și trimestriale, cu acțiuni strategice, stabilirea unor priorități și respectarea unui calendar
 • Vei promova produsele și serviciile UTILBEN către companiile din zona ta
 • Vei crea relații cu managerii din companiile agricole din zona ta
 • Vei analiza indicatorii de performanță și vei lua decizii pentru atingerea obiectivelor stabilite
 • Vei gestiona procesul de vânzare și te vei concentra pe clienții calificați
 • Vei oferi consultanță tehnică de specialitate clienților UTILBEN
 • Vei comunica beneficiile și avantajele de a colabora cu noi
 • Vei negocia și vei încheia contracte cu toți clienții noi sau existenți
 • Vei urmări toate procesele, rezultatele și indicatorii de performanță
 • Vei cerceta piața și vei urmări constant dinamica acesteia
 • Vei întocmi rapoarte și analize despre activitatea făcută


Beneficiile pe care ți le oferim:
Vei primi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți face treaba și pentru a obține rezultate excepționale. Întreg procesul de vânzare este simplificat, în sensul că nu va trebui să îți bați capul cu achizițiile, logistica, finanțarea sau postvânzarea, pentru că ai colegi care vor face toate astea pentru tine, astfel încât tu să te concentrezi doar pe clienții tăi.

La UTILBEN, încurajăm și recompensăm performanța. Acest lucru înseamnă că vei fi răsplătit financiar pe măsura reușitelor tale și vei primi un procent consistent din vânzările pe care le vei face. În plus, compania noastră încurajează dezvoltarea personală, așa că vei primi instruire de specialitate și te vei putea perfecționa în domeniile tale de interes, astfel încât să devii expert în mai multe domenii!

Descrierea companiei

UTILBEN este o companie aflată în topul vânzărilor de utilaje din România, care și-a făcut loc între liderii din industrie grație unui mod de a face afaceri cu integritate și caracter. Acest model de business a fost creat și implementat de fondatorii acestei organizații, Ruben și Oana Marian, și transmis celor 70 de angajați. Cheia stă în oameni. La UTILBEN, ei se numesc super-eroi. Pentru că, în contextul potrivit, oamenii obișnuiți capătă puteri supranaturale!

Scopul nostru este să contribuim la o schimbare majoră a mediului de afaceri din România, prin puterea exemplului. Produsele UTILBEN poartă garanția calității, iar serviciile pe care le oferim poartă amprenta onestității și promptitudinii.

Viziunea noastră este ca 1 din 10 utilaje din Europa să fie furnizat de UTILBEN. Vom face asta prin dezvoltarea portofoliului de clienți și prin crearea de parteneriate puternice.

Misiunea noastră este ca angajații noștri să își atingă potențialul maxim, să devină adevărați super-eroi, prin crearea unui mediu propice de creștere și dezvoltare personală.

UTILBEN are o experiență de 15 ani în domeniu, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori de echipamente fiabile din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, regăsite pe site-ul www.utilben.ro. Grupul UTILBEN are o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro pe an.

La UTILBEN, cu toții suntem pasionați de utilaje, iar echipa noastră este pe cât de numeroasă, pe atât de diversă. Avem colege care iubesc shopping-ul, drumețiile sau serile de jocuri. Băieții sunt îndrăgostiți de tehnologie, fotbal, muzică și, bineînțeles, motoare puternice. Doar lucrăm în industrie, nu-i așa? Super-eroii UTILBEN sunt plini de viață și prietenoși. Ai grijă, vei deveni unul de-al nostru de îndată ce vei trece pragul companiei!

Suntem o echipă unită și ne comportăm ca atare. Vom face tot posibilul să te integrezi rapid în super-echipa noastră, iar procesul de învățare să fie cât mai facil. De-abia așteptăm să învățăm lucruri de la tine și să facem treabă bună împreună!

Publicat 9 mai 2022 Reactualizat 23 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.