Publicat 13 Mar 2018 | Reactualizat 10 Apr 2018 | Expiră 13 Apr 2018

KEY ACCOUNT MANAGER - B2B

2 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experiența relevantă în vanzarea și promovarea materialelor de construcții, sau în vanzarea altor echipamente necesare proiectelor de constructii, cu precădere prin vanzare B2B, este principala cerința pentru acest rol.
Sunt căutate persoane motivate, dinamice și orientate spre rezultate, cu abilități de vanzare si negociere peste medie, pentru a extinde divizia B2B in zonele Cluj si Timișoara. Cunoasterea limbii engleze, cunostinte de operare PC, precum si disponibilitatea catre călătorii constituie un avantaj.

Dacă ai rezultate excepționale, experiență dovedită și dorești să-ți dezvolți în continuare portofoliul de clienți – firme de materiale de construcții, contractori si dezvoltatori, precum și să te alături unei echipe dinamice și prietenoase, într-un mediu profesionist, te rugăm să ne trimiți Curriculum Vitae, in deplină confidențialitate.

Descrierea jobului

In calitate de Key Account Manager B2B, vei fi responsabil pentru o zona de business pe care vei construi și extinde în acord cu obiectivele și cu strategia de creștere a companiei în aria de business to business, cu precădere către dezvoltatori imobiliari, antreprenori generali, subcontractori și firme de materiale de construcții.

In acest rol, vei fi responsabil pentru următoarele activitați și procese:
Vanzarea de soluții și proiecte de business către contractori, dezvoltatori și firme de materiale de construcții.
Analiza, estimarea de trenduri și luarea deciziilor orientate spre dezvoltarea afacerii
Dezvoltarea oportunitaților de afaceri prin proiecte inovative.
Managementul portofoliului, menținerea relației cu clienții, colectare si analiză feedback.
Cercetarea pieței și a competitorilor.

Descrierea companiei

HILL International is a Human Resources Consulting group established in 1975 in Vienna, Austria. Having over 40 years of experience in personnel recruitment and selection, human resources consulting and development, the Group is presently operating in 30 countries and 50 offices. HILL International Romania is providing HR services through its office located in Bucharest for 25 years, as well as through the International network of offices.

In acest rol clientul nostru, o companie multinationala, lider mondial în industria chimică și în acoperiri decorative, oferă profesioniștilor de top, din domeniu, oportunitatea de a se alătura echipelor de vanzari din Cluj si Timișoara.

Expirat
KEY ACCOUNT MANAGER - B2B  -  HILL International Romania