Junior Specialist Administrare Relatia cu Medicii

Regina Maria - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA are la baza doua principii pe care le-a urmarit mereu: specialisti de foarte buna calitate si grija lor fata de pacient. Ne dorim sa avem alaturi de noi colegi care sa demonstreze si sa promoveze valorile REGINA MARIA prin:
• asumarea raspunderii pentru actiunile lor,
• cultivarea calitatii si oferirea de solutii eficiente, diferite, inedite, rapide si simple,
• comunicare deschisa si incurajarea dezvoltarii unei relatii de incredere intre ei si colegi,
• sustinerea si implicarea in atingerea obiectivelor de echipa,
• acordarea si acceptarea cu deschidere a feedbackului constructive.

Descrierea jobului

Implementarea procedurii de contractare a serviciilor oferite de medici (verificare flux aprobare medici noi, intocmire anexe conform cu standardele companiei si negocierile partilor, solicitare si verificare autorizatii ale colaboratorilor – ALP, Malpraxis, etc.),
Introducerea la timp si in conformitate cu procedurile companiei a noilor medici din aria de responsabilitate, in sistemele informatice si bazele de date ale companiei,
Definirea, validarea si actualizarea in sistemele informatice ale companiei a schemelor de plata ale medicilor, in conformitate cu contractele semnate cu acestia,
Procesul lunar de validare cu medicii a prestatiilor lunare si obtinerea aprobarilor rapoartelor lunare de activitate ale acestora,
Corectitudinea calculului platilor lunare catre medici, relationand in acest sens cu departamentele operationale si cu medicii prestatori pentru validare si clarificari, ori de cate ori este necesar.

Descrierea companiei

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 13 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 640.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor peste 310 clinici partenere. Compania reunește aproape 7.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 4.5 milioane de pacienți.

Publicat 9 mai 2022 Reactualizat 16 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.