Junior PR Specialist

SC ARCTIC SA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- advanced English level;
- advanced MS Office (Word, Excel, PowerPoint);
- excellent communication skills, creativity and networking;
- self-motivation, strong organization and follow up skills.

Descrierea jobului

- internal communication: develop the company internal newsletter, develop the articles for the ARport platform, periodic information on Arctic press appearances and competition to Arctic management (with translation) and sales and marketing team;
- managing together with the Social Media team of the LinkedIn platform;
- support in developing content for communicating the marketing campaigns;
- maintaining the calendar of external and internal events of the company;
- support to HR team in order to communicate the specific materials corporate related;
- corporate communication support so as to ensure media exposure company wise;
- administrative support for the communication department: invoice processing, ensure logistic needed to contract signatures, expenses accounts processing, business travel arrangements, etc.

Descrierea companiei

Cu o istorie de aproape de jumatate de secol, Arctic este cel mai mare producator de electrocasnice din Romania si din Europa Continentala, fabrica de aparate frigorifice de la Gaesti producand pana in acest moment 36 de milioane de frigidere. Povestea de succes a unei companii puternice precum este Arctic nu poate trece testul timpului daca nu este sustinuta de o echipa matura si unita. In cadrul companiei Arctic lucreaza peste 4.400 de angajati consolidati intr-o echipa puternica, dedicata si experimentata.

Arctic investeste constant in dezvoltarea echipei si in imbunatatirea conditiilor de munca, dar si in programe de dezvoltare profesionala pentru angajati. Strategia de resurse umane a companiei include: instruirea si dezvoltarea profesionala, comunicarea interna, managementul performantei, planurile de succesiune, mobilitatea ocupationala interna si internationala, sanatatea angajatilor si securitatea muncii.

Sistemele si practicile de resurse umane Arctic sunt integrate si in conformitate cu politicile si aplicatiile de resurse umane ale Grupului Arçelik si Koç. Misiunea Arctic este de a continua sa dezvolte si sa consolideze echipa pentru a mentine pozitia de lider pe piata si a pastra standardele ridicate impuse in ultima jumatate de secol.

Suntem constienti de responsabilitate pe care o avem in calitate de jucator major al pietei de electrocasnice si de aceea respectul pentru angajati, pentru clienti si pentru actionari este si va fi intotdeauna prioritar. La Artctic intelegem nevoile de zi cu zi ale oamenilor si dezvoltam fiecare produs motivati de gandul ca putem schimba in bine viata a milioane de clienti.

Hai si tu in echipa Arctic!

Publicat 29 sept. 2021 Reactualizat 27 oct. 2021 Expiră 29 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos