Publicat 11 Mar 2020 | Reactualizat 08 Apr 2020 | Expiră 11 Apr 2020

Junior / Intermediate Sales Consultant BUCURESTI

1 post
Expirat
Daca esti in cautarea unui loc de munca dinamic, plin de satisfactii profesionale, daca doresti sa fii respectat, apreciat, sa inveti lucruri noi, sa te dezvolti personal si profesional si sa faci din meseria ta o pasiune, la noi gasesti mediul potrivit pentru toate aceste lucruri!.
We dare you to join us!

Prospectarea pieţei imobiliare
Intermedierea tranzacţiilor imobiliare
Identificarea şi implementarea celor mai bune soluţii pentru clienţi
Organizarea şi urmărirea întregului proces de tranzacţionare
Administrarea bazei de date cu proprietăţi;
Promovarea ofertelor prin intermediul mijloacelor de comunicare puse la dispoziţie;
Raportarea activităţii;

# vanzari
# imobiliare
# consultant vanzari
# sales
# account manager
# Project Manager
# Professional
# Manager
#vanzari directe
​Imoteca The residential Experts
La Imoteca, intelegem faptul ca domeniul imobiliar reprezinta in mod fundamental o afacere de la om la om. De aceea, este un privilegiu pentru noi sa oferim servicii de inalta calitate adaptate pentru fiecare dintre clientii nostri.

Povestea Imoteca - The Residential Experts, incepe in 2002 si traverseaza toate etapele pietei imobiliare din Romania de la boomul imobiliar la criza si pana la perioada de recuperare a pietei, ajungand astazi sa reprezinte un succes pe piata locala de real estate, fapt validat de portofoliul de proiecte, de catre clienti si de una dintre cele mai performante echipe de experti rezidentiali.

Cu aproximativ 5000 de unitati locative in exclusivitate si peste 30 de proiecte rezidentiale in portofoliu, suntem compania cu cea mai rapida crestere de pe piata locala de real estate. Imoteca si-a largit portofoliul si aria de acoperire si in afara Bucurestiului si pregateste anul acesta lansarea a doua proiecte la Cluj-Napoca si Constanta, doua dintre cele mai efervescente piete imobiliare din Romania, dupa Capitala.

“Munca in echipa este capacitatea de a munci impreuna pentru a realiza o idee comuna, capacitatea de a directiona realizarile individuale spre obiectivele organizationale. Este sursa ce le permite oamenilor obisnuiti sa atinga rezultate neobisnuite.” Andrew Carnegie

Expertiza, profesionalism, seriozitate, incredere si entuziasm sunt valorile in spiritul carora s-a format cea mai puternica echipa de experti rezidentiali din Romania: Imoteca-The Residential Experts.
Expirat
Junior / Intermediate Sales Consultant BUCURESTI  -  IMOTECA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close