Publicat 14 Mar 2019 | Reactualizat 11 Apr 2019 | Expiră 14 Apr 2019

Junior Financial Controller

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Creeaza rapoarte (BS si P&L) si transmite informatii in conformitate cu standardele IFRS catre Grup si managementul local;
- Asigura suport si ofera informatiile necesare pentru auditorii interni si externi in vederea obtinerii unor opinii favorabile;
- Urmareste aplicarea si respectarea standardelor SOX in perioada de raportare/inchidere financiara;
- Intocmeste diverse situatii financiare solicitate de catre Financial Controller, realizeaza analize financiare si ofera suport pentru celelalte departamente;
- Ofera suport in cadrul departamentului si pentru managerul de departament in centralizarea si prelucrarea datelor.

Descrierea jobului

Studii superioare - profil economic;
Cunostinte limba engleza – nivel mediu;
Cunostinte de calculator – MS Office (cunostinte Excel, PowerPoint);
Cunostintele de utilizare SAP reprezinta un avantaj
Experienta pe un post similar - minimum 2 ani;
Cunostinte solide de contabilitate;
Cunostinte solide, standarde IFRS;
Atentie la detalii si orientare catre obtinerea de rezultate;
Gandire analitica si abilitati de solutionare a problemelor;
Comunicare si lucru in echipa;
Initiativa.

Descrierea companiei

Strauss România, filiala Grupului istraelian Strauss, activeaza pe piata din Romania din 1994 si este una dintre cele mai importante companii producătoare de cafea de pe piaţa locală. Strauss România este o companie 360 grade ce oferă consumatorilor nu doar cafea, ci şi produse complementare. Fiind activă pe piaţa de retail, dar si cu solutii pentru Away From Home (HoReCa, Offices & Traffic Locations ), compania a dobândit de-a lungul anilor o expertiză solidă pe piaţa cafelei. Portofoliul companiei include brandurile Doncafe , Totti, Amigo, FORT, Tea Tales, BeanZ Cafe, Choco Divino, care se bucură de o reputaţie foarte puternică, atăt în România, cât şi la nivel internaţional. Varietatea mare de branduri de cafea, de la economy până la cele premium, sunt special create pentru consumatorii români, în urma studiilor de calitate amănunţite, întreprinse periodic, pentru a satisface o gamă extinsă de gusturi şi preferinţe.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal este importanta pentru noi. In aces sens, va informam ca in momentul in care aplicati la acest post, datele dvs. personale incluse în CV, precum și în celelalte documente transmise de către dvs. în scopul recrutării (precum scrisoarea de intenție, recomandările furnizate, după caz) vor fi utilizate de către STRAUSS ROMANIA SRL în scopul selectiei, pentru postul la care ati aplicat.

Procesul nostru de recrutare si selectie presupune validarea CV-ului cu managerul direct, verificarea candidatilor prin sondaj, pe site-urile de socializare (LinkedIn, Facebook, Instagram etc) si, in anumite cazuri, aplicarea de teste profesionale si psihometrice si verificarea referintelor.

Informațiile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal în acest context sunt disponibile în cadrul politicii de confidențialitate aici.

Doar candidatii selectati vor fi contactati si vor primi detalii suplimentare privind procesul de recrutare si selectie cat si modul in care sunt prelucrate si stocate datele personale.

Expirat
Junior Financial Controller  -  STRAUSS Romania (Doncafe)

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close