Junior Account Manager

IA BILET - 2 poziții
Oraș de lucru
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Colegul nostru ideal este acea persoana pentru care pasiunea este pe primul loc iar munca in echipa si dorinta de inovare primeaza. Colegul nostru ideal intelege ca nicio poveste de succes nu incepe cu "Am muncit 6 ore pe zi fara stress si am reusit in viata". Nu ne place sa spunem "nu se poate" si credem ca pentru toate exista solutii. Pe asta s-a bazat iabilet.ro intotdeauna si cu acest mod de gandire am revolutionat piata de ticketing in doar 5 ani. Daca intelegi ce voia sa spuna autorul mai jos, atunci sigur vom fi colegi:)

"If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses." - Henry Ford

Descrierea jobului

Cautam colegi tineri, dinamici, implicati care doresc sa schimbe industria de entertainment alaturi de noi. Cateva luni vei face cate putin din toate ca sa vedem la ce te pricepi mai bine: de la pus evenimente la vanzare, la backoffice (contracte, facturi, rapoarte), la account management cu clientii mai mici sau mai mari, la b2b suport (e-mail, uneori telefon) etc..

Descrierea companiei

iaBilet.ro, lider de piata in ticketing in Romania, e un vis frumos devenit realitate, pornit de la o discuție într-un restaurant. Se întâmpla undeva prin decembrie 2011 când noi incă munceam să convingem lumea să-și facă rezervări de mese de pe telefon sau desktop pe rezervariclub.ro. Ne-am convins că piața are nevoie de un serviciu corect de ticketing electronic și deși toți ne ziceau că piața e ocupată, am ajuns lideri în câțiva ani prin multă muncă, nopți nedormite, pasiune și dedicare. Soluția e simplă: am crezut în ce facem, ne-am dedicat total și am vrut să reușim.

Am pus accentul pe tehnologie, pe varietatea de metode de plată, pe rapiditate și seriozitate dar mai ales pe relațiile cu clienții atât b2b cât și b2c. Și pentru că am cresut de câteva ori de la an la an fără oprire, e momentul să facem față creșterii ca un business responsabil și să continuăm să ne extindem construind sau întărind departamente separate pentru fiecare componentă a business-ului mai ales ca am devenit lideri de piata.

Avem nevoie alături de noi colegi cu care să înfăptuim viziunea despre cum va arăta piața de ticketing în următorii 5 ani, ieri. Am călătorit în viitor, am văzut ce trebuie făcut, e momentul sa continuăm ce am început.

Publicat 1 iul. 2021 Expiră 31 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos