Jr. Project Manager - dep. Imobiliare (f/m)

Sediul Central - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • Ai studii superioare finalizate;
  • Cunoști la nivel avansat (scris și vorbit) limba engleză; constituie avantaj cunoașterea limbii germane;
  • Ești o persoană analitică, care dă dovadă de putere de decizie, corectitudine și inițiativă;
  • Ai foarte bune abilități de negociere; dai dovadă de spirit antreprenorial, poți comunica în mod eficient și clar;
  • Stăpânești foarte bine pachetul MS Office, în special Excel și Power point.

Descrierea jobului

Împreună suntem Lidl, angajator de top atât în România cât și în Europa pentru al șaselea an consecutiv și te așteptăm în echipa noastră pentru a face primul pas în cariera ta alături de noi!

Rolul tău
  • Vei implementa, adapta și verifica procedurile din departamentul Imobiliare;
  • Vei acorda consultanță de specialitate sediilor regionale, în activitatea specifică dezvoltării portofoliului imobiliar;
  • Vei realiza verificări periodice pentru asigurarea calității datelor și respectarea proceselor standard;
  • Vei planifica, monitoriza investițiile imobiliare și vei verifica documentațiile pentru locațiile noi;
  • Vei pregăti prezentări, analize, rapoarte în cadrul departamentului, dar și pentru alte departamente implicate în proiectele companiei, atât naționale, cât și internaționale.
Oferta noastră

Îți pregătim un plan de școlarizare personalizat. Pentru că ne recompensăm pe măsură angajații, îți oferim un salariu motivant cu majorări salariale garantate anual, tichete de masă și tichete cadou oferite cu diferite ocazii. Pentru că sănătatea angajaților este foarte importantă pentru noi, vei avea asigurare medicală privată și asigurare de accidente, împreună cu pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei. Totodată, în funcție de vechimea în Lidl vei primi zile de concediu în plus.

Descrierea companiei

Suntem prezenți pe piața din România din 2011, timp în care am crescut ambițios și sustenabil, oferind produse de calitate cumpărătorilor, respect partenerilor, proiecte și investiții comunităților și mediului și un loc ideal de muncă angajaților noștri. În prezent avem peste 270 de magazine, 5 centre logistice și peste 8000 de angajați în toată țara și am fost desemnați Angajator de Top atât în România cât și în Europa pentru al patrulea an consecutiv.
Fie că angajații noștri lucrează în sediul central, în centrele logistice sau în magazine, cu toții se dedică acelorași valori și motivației de a face compania Lidl în fiecare zi tot mai bună. Noi le oferim șansa să își construiască o carieră de succes, iar pentru aceasta investim resurse considerabile pentru formarea și dezvoltarea lor pe toate planurile. Doar împreună facem posibilă #BucuriaLidl zi de zi!

Publicat 12 mai 2022 Reactualizat 19 mai 2022 Expiră 11 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.