Publicat 02 Mai 2019 | Reactualizat 27 Iun 2019 | Expiră 01 Iul 2019

JOB-uri depozit Olanda. Fara comision

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- vorbeste la nivel mediu limba engleza - intelege si stie sa raspunda la intrebari
- nu este obligatoriu sa aiba experienta de lucru intr-un depozit
- este capabil sa lucreze eficient atat individual, cat si in echipa
- dovedeste seriozitate si flexibilitate
- fara antecedente penale (se solicita cazier judiciar)

Descrierea jobului

OTTO Work Force este o firmă de recrutare a lucrătorilor internaționali și activează în Olanda de peste 19 ani.
Avem posturi vacante pentru lucrători comerciali după cum urmează:

Veti lucra cu haine, produse alimentare/non-alimentare, colete sau piese auto pe care le veti ambala, eticheta, pozitiona, muta, respectand un target conform cerintelor angajatorului.

Produsele sunt in functie de depozit.

Oferim : cazare, asigurare medicala si consiliere pentru a putea lucra si stabili in strainatate.

Compensare si beneficii
• Salariile incep de la 10 euro brut/ora pana la 13 euro brut/ora in functie de performante, ture si departament
• Contract de o perioada de 6 luni cu posibilitate de extindere
• Plata saptamanala
• Cazare contra cost
• Asigurare medicala

Nu percepem comisioane sau taxe de dosar, suntem direct angajatorul din Olanda!

Dacă sunteți interesați să obtineți un job vă rugăm să trimiteți cv-ul dumneavoastră la adresa de email bucharest@ottoworkforce.eu sau accesând link-ul următor: https://www.ottoworkforce.ro/

Descrierea companiei

Despre OTTO Work Force

Înfiinţată în anul 2000 in Olanda, astăzi OTTO Work Force a devenit cea mai mare organizaţie de ocupare a forţei de muncă din Europa. Asistăm angajaţii ce se relochează din ţara de origine și lucrează cu contract temporar într-o altă ţară. În plus, compania oferă numeroase și diverse locuri de muncă. Peste 15.000 candidați sunt angajaţi temporar prin intermediul companiei noastre, în principal în Olanda, Germania și Polonia. În Europa de Vest și Centrală suntem prezenți cu peste 50 de birouri.

OTTO Work Force este o companie cu capital privat.

Misiune

OTTO Work Force crede într-o piaţă europeană a muncii fără frontiere. În calitate de lider de piaţă în domeniul serviciilor internaționale de recrutare, suntem mereu în căutarea de noi concepte pentru a servi în mod optim interesul clienților și al angajaţilor noștri în ceea ce privește flexibilitatea. La OTTO Work Force ne desfășurăm activitatea din pasiune și întotdeauna încercăm sa fim cu un pas înaintea solicitărilor.

Viziune

Prin consolidarea poziției noastre în Polonia, Germania şi Olanda, suntem în măsură să optimizăm în continuare conceptele noastre pentru clienţii noştri. În același timp, punem accentul pe RESPECT ca cea mai importantă valoare individuală și corporativă, suntem capabili să îmbunătățim situația migranților noștri din muncă.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

JOB-uri depozit Olanda. Fara comision  -  OTTO WORK FORCE ROM S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close