IT Server Administrator

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal


Cunoștințe avansate de:

Sisteme de operare Windows Server
Virtualizare VMware si Hyper-V
Active Directory si Group Policy Management
DNS, DHCP, DFS, IIS, RAID, VLAN
Administrare Windows SQL Server
Backup servere

Experiență pe o pozitie similară de minim 3 ani
Absolvent studii superioare (Informatică, Automatică și Calculatoare, Politehnică)
Abilități foarte bune de comunicare
Cunoștințe avansate de limba engleză
Abilitatea de a învăța rapid
Capacitate de asumare a răspunderii, corectitudine, dorință de dezvoltare, atitudine proactivă
Cunoașterea sistemului de operare Linux prezintă un avantaj

Descrierea jobului

Responsabilităţi principale:
Instalare/configurare/întreținere/depanare sisteme de operare Window Server și aplicații Windows Server
Creare/modificare politici de domeniu, grupuri de securitate
Configurare/monitorizare/depanare backup

Oferta (bonusuri, beneficii)
-salariu atractiv;
-tichete de masă;
-beneficii*:Crăciun, Paște, zi de naștere,vacanță, asigurare privată voluntară de sănătate
-sistem informatic performant şi logistică modernă
-training-uri de specialitate
-oportunitatea unei cariere IT într-un concern internațional

*beneficiile sunt condiționate de îndeplinirea unor perioade de vechime în cadrul companiei conf. CCM la nivel de companie

Informare
Va informăm că, prin aplicarea pentru o pozitie in cadrul societatii Selgros Cash&Carry SRL, vă vom colecta si folosi datele personale oferite in desfasurarea procesului de selectie si recrutare de personal. Pentru informatii complete privind prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul recrutarii si selectiei de personal în cadrul Selgros Cash&Carry SRL, vă rugăm accesati site-ul societatii la adresa www.selgros.ro, secțiunea Cariere.

Descrierea companiei

Selgros Cash&Carry este parte din portofoliul Transgourmet Holding AG, a două cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea că bază a oricărei acțiuni.

Selgros Cash&Carry România a intrat pe piață în anul 2001 prin decshiderea primului magazin în Brașov și este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc. In prezent, Selgros deține 23 de magazine în România și se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect.

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.

Clientul este în centrul activității Selgros și ne îndeplinim zilnic misiunea de a îi oferi un sortiment bogat și diversificat, de o calitate înaltă la prețuri avantajoase și servicii excelente.

Notorietatea și succesul Selgros se datorează calităților, abilităților și efortului conjugat al tuturor colegilor noştri, care şi-au însuşit principiile și valorile companiei și le transpun cu pragmatism în activitatea zilnică.

Astăzi echipa Selgros România are peste 4493 de membrii, feicare dintre ei la fel de important și de valoros pentru companie, muncim cu placere împreună, ne implicăm, ne asumăm responsabilitățile, ne perfecționăm zilnic și ne facem meseria eficient în beneficiul clienților și companiei. Suntem dedicați muncii noastre, ne bucură întotdeauna lucrul bine făcut și ne dorim să facem ziua mai bună tuturor celor ce ne trec pargul.

Te așteptăm să faci parte din Clubul profesioniștilor Selgros!

Publicat 13 oct. 2021 Reactualizat 12 nov. 2021 Expiră 12 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos