Publicat 25 Sep 2019 | Reactualizat 25 Oct 2019 | Expiră 26 Oct 2019

Instalator tehnico-sanitar- OLANDA

8 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Cunostinte bune de limba engleză sau limba germană (nivel conversational)
- Cel puțin 3 ani de experiență in domeniu
- Permis de conducere
- Certificate in domeniu (instalator, tehnician HVAC, etc) - este un plus
- Ințelegere tehnică bună
- Flexibilitate
- Responsabilitate și motivație de a lucra

Descrierea jobului

Instalare de sisteme complete de centrale termice, boilere, construcția conductelor de gaze, cupru și tuburi din PVC, montare și conectare radiatoare, echiparea / asamblarea sistemelor sanitare.
Se lucrează în echipe de 2 sau de 4 în mod independent sau sub supravegherea unui inginer pe mai multe proiecte în întreaga Olanda.

Oferim:
- Contract de munca flexibil semnat direct cu angajatorul olandez
- Salariul se plătește la fiecare 4 săptămâni
- Cazare asigurata de către angajator- fiecare angajat are camera proprie, baie/bucatarie la comun cu alti 3 angajati romani
- Instruire și ajutor la acomodarea in noul mediu de lucru
- Cursuri de limba olandeza asigurate de angajator
- Asigurare de sanatate, dupa o perioada aveti dreptul la somaj/pensie in Olanda
- Vacante platite (calculate ca procent din orele lucrate)
- Unelte profesionale/echipamente oferite de companie
- Masina de serviciu

Descrierea companiei

Ergasia4u angajează personal în Olanda din 2003 și face acest lucru și în întreaga Europă. La momentul actual, mai mult de 150 de angajați sunt recrutați de către Ergasia4u si lucrează în întreaga Olandă. Misiunea noastra este de a oferi oportunități concrete de joburi, dar și acomodare în noul mediu de muncă în sectoare cum ar fi construcții, instalații, energetică precum și alte sectoare profesionale. Ne distingem prin metoda noastră de recrutare, selecție și mai mult de 20 de ani de experiență internațională.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Instalator tehnico-sanitar- OLANDA  -  T & S Flexwerk Voeding BV

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close